زمان آماده سازي 35 دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه.
مواد لازم براي 6 نفر:
مقداري خمير پاستا
آرد معمولي
فلفل دلمه اي قرمز متوسط / 1عدد
فلفل دلمه اي سبز متوسط / 1عدد
کنسرو نخود آنها را بشوئيد و بعد خشک کنيد / 1 قوطي 440گرمي
تهيه مغزي
کره / 30گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
دانه هاي خردل سفيد / 1 قاشق چايخوري
سير له شده / 1 حبه
سوسيس / 150گرم
تهيه سس
روغن زيتون / 1/3 پيمانه
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
شکر / 1/2 قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده / 2عدد.
1. خمير پاستا را به دو قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را پهن کنيد تا به شکل يک مستطيل با ضخامت 2 ميلي متر در آيد. 1/4 قاشق چايخوري از مغزي را به فاصله هاي 3 سانتيمتر از يکديگر روي يکي از اين دو ورقه مستطيلي قرار دهيد. روي ورقه ديگر را بوسيله قلم مو و آب اندکي خيس کنيد و آن را روي ورقه اي که مغزي ها روي آن قرار دارند بگذاريد. بين مغزي ها را محکم فشار دهيد. سپس آنها را به شکل راويولي مربعي ببريد و اندکي آرد روي آنها بپاشيد.
2. راويولي را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، در حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود، بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد و خنک نماييد.
3. فلفل دلمه اي ها را به 4 قسمت تقسيم کنيد و دانه ها و غشاي داخلي آنان را خارج نماييد آنها را زير گريل يا در فر بسيار داغ سرخ کنيد بطوري که پوست آنها به طرف بالا باشد تا پوست فلفل ها تاول بزند و سياه شود. فلفل هاي قطعه قطعه شده را به مدت 5 دقيقه در پلاستيک يا کاغذ بپيچيد و بعد از اين مدت پوست آنها را بکنيد. قطعات فلفل را به صورت قطعات باريکي ببريد.
4. راويولي، فلفل دلمه اي، نخود و سس را داخل کاسه اي خوب با يکديگر مخلوط نماييد.
مغزي: کره را در ماهي تابه آب کنيد. پياز، دانه هاي خردل و سير را درون آن سرخ کنيد و تا وقتي که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. مخلوط پياز و سوسيس را در مخلوط کن يا غذاساز، مخلوط نماييد، تا ريز ريز شوند.
سس: تمام مواد را در شيشه دهان گشادي بريزيد و شيشه را خوب تکان دهيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند.
سالاد را مي توان 2 ساعت جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي راويولي نپخته مناسب است.
براي درست کردن اين سالاد نمي توان از ماکروويو استفاده کرد.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)