زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه.
مواد لازم براي6 نفر:
پاستاي صدفي / 2 پيمانه( 150گرم)
فلفل دلمه اي قرمز متوسط / 2عدد
پنير شير بز خرد شده / 250گرم
مغز ميوه کاج يا مغز بادام تست شده / 1/4 پيمانه
برگهاي تازه و کوچک مرزنگوش / 1 قاشق غذاخوري.
تهيه سس:
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
فلفل سياه / 1/4 قاشق چايخوري.
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. سپس آن را زير آب سرد بشوييد و دوباره آب آن را بگيريد.
2. فلفل دلمه اي ها را به چهار قسمت تقسيم کنيد و دانه ها و غشاي داخلي آن را خارج نماييد. آنها را زير گريل يا در فر بسيار داغ سرخ کنيد. بطوري که پوست آنها به طرف بالا باشد تا پوست فلفل ها تاول بزند و سياه شود. فلفل هاي قطعه قطعه شده را به مدت 5 دقيقه در پلاستيک يا کاغذ بپيچيد و بعد از اين مدت پوست آنها را بگيرد. قطعات فلفل را بصورت نوارهاي باريکي ببريد.
3. فلفل دلمه اي، پاستا، پنير و مغز کاج و مرزنگوش را در کاسه اي بريزيد؛ روي آنها سس بريزيد و خوب مخلوط شان کنيد. سالاد را بصورت گرم يا سرد سرو نماييد.
سس: تمام مواد را در شيشه دهان گشادي بريزيد و شيشه را خوب تکان دهيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند.
آن را مي توان 1روز جلوتر درست کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي اين سالاد مناسب نيست.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)