جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ژامبون و رشته فرنگي تند
-(10 Body) 
ژامبون و رشته فرنگي تند
Visitor 1740
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15دقيقه. زمان پخت 15دقيقه.( بعلاوه زمان نگهداري در يخچال).

مواد لازم براي 4 نفر:
 

رشته فرنگي تخم مرغي / 150گرم
ليمو ترش بزرگ / 1عدد
پرتقال متوسط / 1عدد
ژامبون خرد شده / 150گرم
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
سير له شده / 2 حبه
پيازچه ريز ريز شده / 4عدد
گوجه فرنگي خشک پرپر شده / 1/2 پيمانه
پنير پارمزان رنده ريز شده باشد / 1/3پيمانه
فلفل سياه / 1/4قاشق چايخوري
آويشن تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
1. رشته ها را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آنها را آبکش کنيد.
2. با استفاده از پوست کن سبزي پوست ليمو و پرتقال را بطور نازکي بگيريد. سپس پوست آنها را بصورت نوارهاي باريکي قطعه قطعه کنيد. پوستها را درون ظرفي بزرگي از آب جوش بريزيد و براي 1 دقيقه آنها را بجوشانيد و بعد خشک کنيد. ژامبون را بصورت نوارهاي1 سانتيمتري قطعه قطعه کنيد.
3. روغن را در ماهي تابه داغ کنيد و بعد سير و نيمي از پيازها را درون آن بپزيد و هم بزنيد تا وقتي که پياز نرم شود. سپس ژامبون و پوستها را به ماهي تابه اضافه کرده آنها را بپزيد و هم بزنيد تا وقتي که ژامبون اندکي سرخ شود و بعد آنها را خنک کنيد.
4. پاستا مخلوط ژامبون، گوجه فرنگي، پنير، فلفل و آويشن را در کاسه اي با يکديگر مخلوط نماييد. روي آن را بپوشانيد و براي چند ساعت مخلوط را در يخچال نگهداري کنيد پيش از سرو کردن، بقيه پيازها را نيز روي مخلوط بپاشيد.
آن را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي اين غذا مناسب نيست.
پاستا و پوست ليمو و پرتقال را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image