زمان آماده سازي 20دقيقه.( بعلاوه زمان انتظار). زمان پخت 45 دقيقه.
مواد لازم براي 6 نفر:
بادمجان بزرگ / ( در حدود 1/5کيلوگرم) 3عدد
نمک
روغن نباتي
پاستاي لوله اي / 75گرم
سس گوجه فرنگي پاستا / 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق غذاخوري
پنير موزارلا، رنده شده / 1پيمانه
پنير پارمزان، رنده شده / 1/2 پيمانه
ريحان تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ که اندکي زده شده باشند / 2 عدد
آرد سوخاري / 1 قاشق غذاخوري.
1. ظرف کيک پزي گردي را که 23 سانتيمتر عمق دارد، چرب کنيد. بادمجانها را بصورت برشهاي 3 سانتيمتري ورقه ورقه کنيد؛ آنها را روي توري گذاشته و روي آنها نمک بپاشيد و 20 دقيقه صبر کنيد. سپس آنها را زير آب سرد بشوييد و بعد بوسيله کاغذ خشک کن و با کف دست آنها را خشک کنيد.
2. کمي روغن در ماهي تابه داغ کنيد و تکه هاي بادمجان را بصورت تک لايه اي درون روغن قرار دهيد. آنها را بپزيد تا وقتي که هر دو طرف آنها خوب سرخ شود. و بعد آنها را خشک کنيد. همين کار را با بقيه بادمجانها و روغن اضافي تکرار کنيد.
3. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد.
4. پاستا، سس، رب گوجه فرنگي، دو نوع پنير، ريحان و تخم مرغ را در ظرفي با يکديگر مخلوط نماييد. يک برش بزرگ بادمجان را در وسط کف ظرفي که از قبل آماده کرده ايد، بگذاريد. تقريبا 10 برش ديگر را براي روي غذا، نگهداريد. بقيه برشها را دور برشي که در وسط گذاشته بوديد، قرار دهيد تا کف و ديواره هاي ظرف پوشانده شوند.
5. مخلوط پاستا را با قاشق داخل ظرف بريزيد و بعد برشهايي از بادمجان را که از قبل کنار گذاشته بوديد روي پاستا بچينيد و روي آنها آرد سوخاري بپاشيد.
6. اندکي پيش از سرو کردن، ظرف را داخل فر قرار دهيد تا محتويات آن با حرارت متوسط حدود 30 دقيقه يا تا زماني که سفت شوند، بپزند. پيش از سرو کردن 10 دقيقه صبر کنيد.
آن را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)