جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي ماکاروني با سس پنير
-(8 Body) 
پاي ماکاروني با سس پنير
Visitor 1727
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 35دقيقه.

مواد لازم براي 6 نفر:
 

پاستا / 2 پيمانه( 200گرم)
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
پياز قرمز کوچک خرد شده / 1عدد
سير له شده / 1 حبه
فلفل دلمه اي قرمز کوچک قطعه قطعه شده / 1عدد
دانه ذرت کنسرو شده که آب آن گرفته شده باشد / 1/2 پيمانه
کدوي متوسط حلقه حلقه شده / 2 عدد
خمير لوله شده و آماده / 1 ورقه
زرده تخم مرغ / 1عدد.

تهيه سس پنير:
 

کره / 40گرم
آرد ساده / 2 قاشق غذاخوري
شير / 1 پيمانه
پنير پارمزان رنده شده / 1پيمانه
پنير پيتزا( از هر نوع) رنده شده / 1پيمانه
جعفري تازه خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
1. ظرف نسوز گودي را که 8پيمانه ظرفيت دارد چرب کنيد.
2. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد و دوباره آب آن را بگيريد.
3. روغن را در ماهي تابه داغ کنيد. پياز، سير و فلفل دلمه اي را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود، آنها را هم بزنيد. مخلوط پياز، پاستا، ذرت، کدو و سس پنير را درون کاسه اي خوب با يکديگر مخلوط نماييد. مخلوط را داخل ظرفي که از قبل آماده کرده ايد بريزيد.
4. بوسيله قلم مو زرده تخم مرغ را روي خمير بماليد و بعد آن را به شکل نوارهاي 1 سانتيمتري ببريد. نوارها را بصورت شبکه مانند روي محتويات کاسه قرار دهيد و سر نوارها را با ملايمت روي لبه کاسه فشار دهيد بعد لبه ها را تميز و مرتب کنيد. پاي را در فر تقريبا داغ به مدت 15 دقيقه يا تا وقتي که خمير خوب برشته شود، بپزيد.
سس پنير: کره را در ماهي تابه آب کنيد؛ آرد را با آن مخلوط نماييد و روي حرارت آنها را هم بزنيد تا مخلوط قل قل کند. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد و يواش يواش شير را به محتويات ماهي تابه مخلوط نماييد. سپس ماهي تابه را مجددا روي حرارت قرار دهيد و مخلوط را هم بزنيد تا که سس بجوشد و قدري غليظ شود. در آخر پنير و جعفري را با آن مخلوط نماييد.
پاي را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
پاي پخته را مي توان فريز کرد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image