جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد ماکاروني و گوجه فرنگي خشک با پستو
-(10 Body) 
سالاد ماکاروني و گوجه فرنگي خشک با پستو
Visitor 1740
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20دقيقه.( بعلاوه زمان نگهداري در يخچال) زمان پخت 10دقيقه.

مواد لازم براي 6 نفر:
 

ماکاروني / 2پيمانه( 250گرم)
لوبيا يا نخود / 150 گرم
قارچ دکمه اي از وسط دونيم شده باشد / 150گرم
فلفل دلمه اي قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
گوجه فرنگي خشک پرپر شده / 1/2 پيمانه.

تهيه سس پستو:
 

ريحان تازه / 1 دسته
سير له شده / 2 حبه
آبليمو / 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 3/4پيمانه
پنير رنده شده / 1پيمانه
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد و دوباره آب آن را بگيريد.
2. نخود سبز و قارچ را با مايکروويو بپزيد و يا آنها را آب پز يا بخارپز کنيد تا اندکي نرم شود سپس آنها را زير آب سرد بشوييد و بعد آب آنها را بگيريد. پاستا، سبزيجات، گوجه فرنگي و پستو را در ظرفي با يکديگر خوب مخلوط نماييد و روي مخلوط را بپوشانيد و پيش از سرو کردن به مدت 1ساعت آن را در يخچال بگذاريد. در صورت تمايل آن را با کاهو سرو نماييد.
پستو: برگهاي ريحان، سير، آبليمو را در مخلوط کن، مخلوط کنيد تا با هم ترکيب شوند. در حالي که مخلوط کن کار مي کند. يواش يواش روغن را با مقدار کم به مخلوط اضافه کنيد. سپس پنير را بيافزاييد و آن را مخلوط کنيد.
سالاد را مي توان 1روز جلوتر تهيه کرد. روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نيست.
مايکروويو براي پختن آن مناسب مي باشد.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image