جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با سس فلفل تند و فلفل دلمه اي
-(9 Body) 
پاستا با سس فلفل تند و فلفل دلمه اي
Visitor 1942
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 20دقيقه. زمان پخت 10دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستاي زانويي / 500گرم
پنير پارمزان رنده شده / 2 قاشق غذاخوري.

سس فلفل تند و فلفل دلمه اي قرمز:
 

فلفل دلمه اي قرمز متوسط / 2عدد
گوجه فرنگي خشک / 1/4پيمانه
فلفل قرمز کوچک و تازه خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2حبه
آويشن تازه خرد شده / 1 قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون / 1/4پيمانه
فلفل سياه / 1/4قاشق چايخوري.
1. پاستا را در ظرف بزرگي از آب جوش ريخته بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را گرم نگه داريد آن گاه سس را به پاستا اضافه کنيد و روي آن پنير رنده شده بپاشيد.
سس فلفل تند و فلفل دلمه اي قرمز: فلفل دلمه اي را به چهار قسمت تقسيم کنيد و دانه ها و غشاي داخلي آن را خارج کنيد. آنها را زيرگريل يا در فر بسيار داغ سرخ کنيد طوري که پوست آنها بطرف بالا باشد تا پوست فلفل ها تاول بزند و سياه شود.
فلفل هاي قطعه قطعه شده را به مدت 5 دقيقه در پلاستيک يا کاغذ بپيچيد و بعد از اين مدت پوست آنها را بگيريد و قطعات فلفل را خرد نماييد. فلفل دلمه اي را با گوجه فرنگي، فلفل تند، سير، آويشن، رب گوجه فرنگي، روغن و فلفل در مخلوط کن يا غذاساز مخلوط کنيد تا يکدست شوند.
سس را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
پاستا را مي توان در مايکروويو پخت.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image