زمان آماده سازي 5دقيقه. زمان پخت 30دقيقه.
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستاي پني / 120گرم
بادمجان بزرگ( 500گرم)خرد شده / 1عدد
نمک
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1 عدد
سير له شده / 2 حبه
گوجه فرنکي کنسرو شده 410گرمي / 2 قوطي
شکر / 3 قاشق چايخوري
برگ خشک شده اوريگانو / 1قاشق چايخوري
زيتون سياه / 1/4پيمانه
پنير فتا خرد شده / 200گرم
پيازچه خرد شده / 4عدد.
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد مجدداً آب آن را بگيريد.
2. بادمجان را در کاسه اي بگذاريد و روي آن نمک بپاشيد. 30 دقيقه صبر کنيد و بعد بادمجان را زير آب سرد بشوييد و سپس خوب آن را خشک کنيد.
3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. بادمجان، پياز قرمز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. گوجه فرنگي کنسرو شده رب گوجه، سرکه، شکر، اوريگانو را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد. مخلوط را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ مخلوط را با حرارت متوسط بجوشانيد تا اندکي غليظ شود و بعد آن را خنک کنيد. پاستا، زيتون، پنير و پيازچه را به مخلوط قبلي قاطي کنيد و آنها را خوب با هم مخلوط کنيد. سالاد را بصورت گرم يا سرد سرو نماييد.
آن را مي توان 1 روزجلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)