جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بادمجان و گوجه فرنگي با پنير فتا
-(13 Body) 
سالاد بادمجان و گوجه فرنگي با پنير فتا
Visitor 1799
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 5دقيقه. زمان پخت 30دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستاي پني / 120گرم
بادمجان بزرگ( 500گرم)خرد شده / 1عدد
نمک
روغن زيتون / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط ريز ريز شده / 1 عدد
سير له شده / 2 حبه
گوجه فرنکي کنسرو شده 410گرمي / 2 قوطي
شکر / 3 قاشق چايخوري
برگ خشک شده اوريگانو / 1قاشق چايخوري
زيتون سياه / 1/4پيمانه
پنير فتا خرد شده / 200گرم
پيازچه خرد شده / 4عدد.
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ بپزيد تا اندکي نرم شود و بعد آن را آبکش کنيد. پاستا را زير آب سرد بشوييد مجدداً آب آن را بگيريد.
2. بادمجان را در کاسه اي بگذاريد و روي آن نمک بپاشيد. 30 دقيقه صبر کنيد و بعد بادمجان را زير آب سرد بشوييد و سپس خوب آن را خشک کنيد.
3. روغن را در ماهي تابه گرم کنيد. بادمجان، پياز قرمز و سير را درون آن بپزيد و تا وقتي که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. گوجه فرنگي کنسرو شده رب گوجه، سرکه، شکر، اوريگانو را به محتويات ماهي تابه اضافه کنيد. مخلوط را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ مخلوط را با حرارت متوسط بجوشانيد تا اندکي غليظ شود و بعد آن را خنک کنيد. پاستا، زيتون، پنير و پيازچه را به مخلوط قبلي قاطي کنيد و آنها را خوب با هم مخلوط کنيد. سالاد را بصورت گرم يا سرد سرو نماييد.
آن را مي توان 1 روزجلوتر تهيه کرد.
روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب است.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image