جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تورتليني اسفناج با سس قارچ و گوجه فرنگي
-(6 Body) 
تورتليني اسفناج با سس قارچ و گوجه فرنگي
Visitor 1665
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 25 دقيقه. زمان پخت 30دقيقه.

مواد لازم براي 4 نفر:
 

اسفناج فريز شده يخ آن آب شود / 1پاکت250گرمي
پياز قرمز متوسط ريزريز شده / 2عدد
مقداري خمير پاستا گوجه اي
تخم مرغي که اندکي زده شده باشد / 1عدد.

سس قارچ و گوجه فرنگي:
 

روغن زيتون / 1/4 پيمانه
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2 حبه
گوجه فرنگي کنسرو شده 410گرمي / 2 قوطي
مغز ميوه کاج / 1/2 پيمانه
آب / 1 پيمانه
شکر / 1 قاشق غذاخوري
قارچ خرد شده / 150گرم
آرد ذرت / 2قاشق غذاخوري
آب اضافه / 2 قاشق غذاخوري
جعفري تازه خرد شده / 1/2پيمانه.
1. با فشار آب اضافي اسفناج را بگيريد و آن را در کاسه اي با پياز مخلوط کنيد. خمير پاستا را تا ضخامت 2 ميلي متري پهن کنيد و بعد آن را بصورت دايره هاي به قطر 5 سانتيمتر ببريد. بوسيله قلم مو روي دايره ها تخم مرغ بماليد. سپس 1/4 قاشق چايخوري از مخلوط اسفناج را روي هر دايره بريزيد. دايره ها را از وسط تا کرده لبه آن را به يکديگر بفشاريد و بعد با نوک انگشتانتان گوشه هاي نيم دايره ها را به هم فشار دهيد تا بهم بچسبند.
2. اندک زماني پيش از سرو کردن تورتليني را در ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد؛ در حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود، بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد. تورتليني را با سس قارچ و گوجه فرنگي سرو نماييد.
سس قارچ و گوجه فرنگي: روغن را در ماهي تابه داغ کنيد و پياز و سير را درون آن بپزيد و تا زماني که پياز نرم شود آنها را هم بزنيد. گوجه فرنگي کنسرو شده، مغز ميوه کاج، آب و شکر را نيز به محتويات ماهي تابه بيافزاييد.
مخلوط را بجوش بياوريد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد آن را در حدود 5 دقيقه بجوشانيد. سپس قارچ را به اين مخلوط اضافه نماييد و باز هم بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، 10 دقيقه ديگر مخلوط را بجوشانيد. در آخر آب و آرد ذرت را به محتويات اضافه کنيد و تا وقتي که سس بجوشد و غليظ شود، آن را هم بزنيد.
تورتليني و سس را مي توان 1 روز جلوتر درست کرد. روي آن را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. تورتليني و سس را مي توان فريز کرد.
مايکروويو براي پختن پاستا مناسب نيست.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image