زمان آماده سازي25 دقيقه. زمان پخت 20 دقيقه.
مواد لازم براي 6 نفر:
خمير پاستا گوجه فرنگي / 2تکه
سفيده تخم مرغ که اندکي زده شده باشد / 1عدد.
تهيه مغزي:
کره / 20گرم
پياز قرمز متوسط خرد شده / 1عدد
سير له شده / 2 حبه
قارچ دکمه اي خرد شده / 200گرم
قارچ خرد شده / 200گرم
ترخون تازه خرد شده / 1 قاشق غذاخوري.
تهيه کره سرخ شده:
کره / 250گرم
سرکه سفيد / 1 قاشق غذاخوري.
1. خمير پاستا را به چهار قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را تا ضخامت 2 ميلي متري و به شکل مستطيل پهن نماييد. به اندازه يک قاشق چايخوري از مغزي برداريد و آن را گرد کنيد و اين کار را با بقيه مخلوط نيز انجام دهيد. سپس مغزي هاي گرد شده را به فاصله 3 سانتيمتر روي دو تا از ورقه هاي مسطتيلي شکل پاستا قرار دهيد. بوسيله قلم مو دو ورقه ديگر را اندکي سفيده تخم مرغ بماليد و آنها را روي دو ورقه اي که مغزي دار هستند بگذاريد. بين مغزي ها و لبه هاي پاستا را محکم به هم فشار دهيد. سپس خمير را بصورت راويولي مربعي شکل ببريد و روي آنها اندکي آرد بپاشيد.
2. اندک زماني پيش از سرو کردن راويولي را درون ظرف بزرگي از آب جوش بريزيد و بدون اينکه در ظرف را بگذاريد، حدود 5 دقيقه يا تا زماني که اندکي نرم شود بپزيد و بعد آن را آبکش کنيد. راويولي را با کره سرخ شده سرو نماييد.
مغزي: کره را در ماهي تابه گرم کنيد پياز و سير را درون آن بپزيد و هم بزنيد تا نرم شود. قارچ و ترخون را به مخلوط اضافه کنيد و آنها را هم بزنيد تا زماني که قارچها اندکي نرم شوند. براي تهيه کره سرخ شده کره را در ماهي تابه داغ کنيد تا قدري قهوه اي رنگ شود و بعد سرکه را با آن مخلوط نماييد.
راويولي را مي توان 1 روز جلوتر تهيه کرد.
بهتر است که کره سرخ شده را اندکي پيش از مصرف درست کرد.
روي غذا را بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد.
فريز کردن براي آن مناسب نمي باشد.
مايکروويو براي درست کردن کره سرخ شده مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)