|
اسلايس يوفکا با کرم
-(12 Body)
|
اسلايس يوفکا با کرم
Visitor
1663
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: كره: 175 گرم شكر: 125 گرم پودر بادام: 50 گرم آرد: 100 گرم تخممرغ: 2 عدد وانيل: يك قاشق چايخوري خمير يوفكا: به ميزان لازم مواد لازم براي لايه رويه: شكر: 150 گرم تخممرغ: 3 عدد پنيرخامهاي: 200گرم خامه صبحانه: 100 گرم پودر بادام: 150 گرم بادام خرد شده: 50 گرم آرد گندم: 50 گندم پودرشكر: 100 گرم وانيل: يك قاشق چايخوري روش تهيه : ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم. آرد و پودربادام را به مواد اضافه ميكنيم و همه را با همزن برقي خوب ميزنيم تا مايه نرمي حاصل شود. سيني مخصوص فر به اندازه 25×35 سانتيمتر را انتخاب كرده، كف آن را با كره چرب ميكنيم. 2 تا 3 ورق يوفكاي نازك مخصوص باقلوا كف آن پهن كرده يكسوم از مايه آماده شده را با پالت روي آن صاف ميكنيم و دوباره روي آن يوفكا قرار ميدهيم اين كار را بين 3 تا 4 مرحله انجام ميدهيم تا مايه تمام شود. دقت ميكنيم روي سطح مواد در مرحله آخر با يوفكا پوشيده شود. قطر اين مواد در سيني حدود 2 سانتيمتر است. طرز تهيه لايه رويه : پودربادام و بادام خرد شده را با 150گرم شكر مخلوط كرده و در كاسه همزن پنيرخامهاي، خامه صبحانه، تخممرغها، پودرشكر، آرد گندم و وانيل را حدود 2 دقيقه به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند و مخلوط شكر و بادام را به مواد اضافه كرده و دوباره شروع به همزدن ميكنيم و روي لايه اول آماده شده در سيني ميريزيم. قالب را حدود يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. منبع:مجله بهترين ها ارسال توسط کاربر محترم سايت : saeedeh_cj
|
|
|