جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك فرشته
-(22 Body) 
كيك فرشته
Visitor 1978
Category: دنياي فن آوري
(Angel Food Cake)
مواد لازم براي 10 نفر :
سفيده ي تخم مرغ : 8 عدد
پودر كرم تارتار : 1 قاشق چايخوري
وانيلين : يك چهارم قاشق چايخوري
شكر ريز : 225 گرم
آرد : 150 گرم

كيك فرشته

مواد لازم براي تزئين كيك:
توت فرنگي يا شاه توت : 350 گرم
آبليمو : 1 قاشق سوپخوري
پودر شكر : 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه
سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه ي تميز ، خشك و مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا فرم بگيرد.آن گاه كرم تارتار را بيفزائيد و دوباره سفيده ها را بزنيد، ولي دقت داشته باشيد كه خشك نشوند.سپس وانيلين را به سفيده ها اضافه كنيد و شكر را به تدريج بيفزائيد ؛ به گونه هاي اي كه هر بار يك قاشق شكر به سفيده هاي زده شده ،اضافه كنيد تا شكر حل شود.حالا آرد را الك كنيد و درون مايه بريزيد و به آرامي مخلوط نمائيد قالبي ميان تهي را به گنجايش تقريبي 1/5 ليتر چرب و آردپاشي كنيد و مايه را درون آن بريزيد.اكنون قالب را در فر (تاون) گرم شده با دماي 160 درجه ي سانتيگراد ، به مدت تقريبي 45 دقيقه قرار دهيد تا كيك بپزد و طلائي رنگ شود. سپس به مدت 10 دقيقه ، كيك را در قالب نگه داريد. بعد آن را روي پنجره ي سيمي برگردانيد و صبر کنيد تا كاملا خنك شود.حالا كيك را براي پذيرائي ، روي ديس زيبائي بگذاريد و با مخلوط توت فرنگي ، آبليمو و پودر شكر تزئين كنيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image