جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توگي سَرداغي (ويژه خراسان)
-(17 Body) 
توگي سَرداغي (ويژه خراسان)
Visitor 1955
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر:
پياز داغ :3 قاشق چايخوري
زردچوبه :1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل ;به ميزان لازم
گوشت چرخكرده :250 گرم
قرص عصاره ي گوشت :1 عدد
آب :500 ميلي ليتر
ارزن خوراكي بدون پوست : 300 گرم
عدس پخته :100 گرم
كشك :250 ميلي ليتر
سير داغ :3 قاشق سوپخوري
نعنا داغ :1 قاشق سوپخوري
زعفران حل كرده در آب :2 قاشق سوپخوري

توگي سَرداغي (ويژه خراسان)

روش تهيه :
پياز داغ ،زردچوبه،نمك،و فلفل را در تابه اي بريزيد ،گوشت را به آن بيفزائيد و تابه را روي اجاق بگذاريد.آن گاه با حرارت ملايم گوشت را تفت دهيد .سپس قرص عصاره گوشت را خرد كنيد و آن را هم درون تابه بريزيد .اكنون 500 ميلي ليترآب به مواد بيفزائيد و صبر كنيد تا بجوشد .حالا ارزن خوراكي را اضافه كنيد و 20 دقيقه ي ديگر بجوشانيد تا بپزد.
حالا عدس پخته را بيفزائيد و مخلوط كنيد . بعد قابلمه را از روي حرارت برداريد و كشك را اضافه كنيد و پس از مخلوط كردن ، دوباره روي حرارت ملايم قرار دهيد و به آرامي به هم بزنيد.سپس اجاق را خاموش كنيد ، در قابلمه را ببنديد و 10 دقيقه صبر كنيد. اينك غذا را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با سير داغ،نعنا داغ،پياز داغ،‌زعفران و كشك تزئين نمائيد و ميل كنيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image