جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي ريواس
-(18 Body) 
ترشي ريواس
Visitor 1852
Category: دنياي فن آوري
شايد بعضي از ترشي ها، بيشتر از آنکه به عنوان يک ترشي مرسوم مورد استفاده باشد، براي تزئين و زيباتر کردن سفره غذا کاربرد داشته باشند ؛ مثل ترشي ريواس ؛ چون مخلوط مواد موجود در اين ترشي، علاوه بر طعم ويژه اش ظاهر زيبايي هم دارد .

مواد لازم
 

ريواس: پنج ساقه
کرفس: دو ساقه
سبزي (ريحان، جعفري، گشنيز، نعنا، ترخان و مرزه ) خرد شده: 200 گرم
قارچ: 100 گرم
فلفل قرمز: يک عدد
سير ( خرد شده ): چهار حبه
سرکه: سه پيمانه
نمک: يک قاشق سوپ خوري

روش تهيه
 

1 برگ هاي ريواس را جدا کرده و ساقه هاي آن را پوست بگيريد . سپس آن را به اندازه يک بند انگشت خرد کنيد . برگ کرفس راهم جدا کرده و ساقه آنها راهم پوست گرفته و بعد از شستن، آنها را خرد کنيد. حالا در يک قابلمه مناسب سرکه و نمک را ريخته و حرارت بدهيد . بعد ريواس و کرفس را افزوده و بگذاريد حدود پنج دقيقه بجوشد . سپس حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذاريد تا خنک شود .
2 . قارچ ها و فلفل ها را شسته و ريز خرد کنيد . حالا سبزي ها، سير، فلفل و قارچ را به مخلوط ريواس و کرفس افزوده و مواد را در ظرف دردار بريزيد . سپس اين ترشي را در يخچال قرار دهيد . بعد از 20 روز اين ترشي آماده مصرف است .

فوت کوزه گري
 

فوت 1: توجه داشته باشيد سبزي ها پس از شسته شدن کاملاً خشک شده و سپس آنها را به مخلوط ترشي اضافه کنيد
فوت 2: مقدار سرکه بايد تا حدي باشد که روي ترشي را بگيرد تا مانع از کپک زدن آن شود .
فوت 3: به جاي سبزي تازه مي توانيد از دو تا سه قاشق سوپ خوري سبزي خشک معطر استفاده کنيد .
فوت 4: مي توانيد از برگ هاي تازه وجوان کرفس هم براي معطر کردن ترشي استفاده کنيد .
فوت 5: براي خوش رنگ شدن ترشي مي توانيد از يک قاشق چاي خوري زرد چوبه استفاده کنيد .
منبع:نشريه همشهري مثبت شماره 6
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image