مواد لازم براي مصرف 6 نفر
برنج چامپا( گرده)/ يک کيلو
گوشت گوساله بي استخوان/ نيم کيلو
پياز درشت/ 4 عدد
کشمش/ 200 گرم
نمک/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را خرد و ريز کرده در قابلمه ريخته 2 کاسه آب اضافه کرده مقداري نمک مي پاشيد به مدت 2 ساعت بپزد سپس پيازها را حلقه کرده همراه کشمش پاک کرده با هم تفت داده برنج و پياز و کشمش را در قابلمه با گوشت نيم پز مخلوط نموده تا آب بتدريج تبخير شود پس از آن محتواي داخل ديگ که يک آبه باشد بصورت گنبدي جمع آوري کرده و خفه کن را مي گذاريد تا دم بکشد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان