مواد لازم:
فيله ي ماهي شير 300 گرم
آب ليمو 3 قاشق سوپ خوري
نمک، فلفل، زردچوبه، ادويه ي کاري به ميزان لازم
سيب زميني پخته 150 گرم
پياز 1 عدد
زعفران دمکرده 1 قاشق چايخوري
سير 2 حبه
جعفري 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 3 عدد
پودر سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ زده شده 2 عدد
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
روش تهيه:
ماهي ها را در ترکيب آبليمو، ادويه کاري، فلفل، زردچوبه و نمک به مدت 1 ساعت بخوابانيد. آنگاه به همراه مقداري روغن کمي سرخ کنيد. سيب زميني ها و يک پياز کوچک را رنده کنيد، ماهي ها را خرد کرده و زعفران دمکرده، سير رنده شده، جعفري خرد شده و نمک و ادويه را بيفزائيد. تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و کاملاً ورز دهيد، از مواد به اندازه ي يک گردو برداريد و در دست فرم دهيد. مي توان کراکت ها را به شکل فلافل يا سيگارت و يا هر شکل ديگري که دوست داريد فرم دهيد و بعد در آرد سوخاري، تخم مرغ و دوباره آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن غوطه ور سرخ کنيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64