مواد لازم براي مصرف 5 نفر
گوشت گوسفندي/ نيم کيلو
گوجه سبز/ 750 گرم
لپه/ 50 گرم
برنج/ 50 گرم
روغن/ بمقدار لازم
پياز/ 2 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را در روغن سرخ کرده سپس گوشت را در پيازداغ تفت داده 4 کاسه آب و لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيد تا بپزد، گوجه سبز را در قابلمه اي جداگانه در يک کاسه آب جوشانده پس از گرفتن هسته، آب گوجه را گرفته يکساعت پيش از کشيدن غذا برنج و آب گوجه را در غذا مي ريزيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان