جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دولمه- دلمه
-(17 Body) 
دولمه- دلمه
Visitor 2269
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي مصرف 10 نفر
 

برنج درجه 2/ يک کيلو
سبزي دلمه/ 2 کيلو
گوشت گوسفند يا مرغ/ نيم کيلو
برگ مو/ نيم کيلو
برگ چغندر/ يک کيلو
بادمجان دلمه/ 4 عدد
فلفل دلمه/ 4 عدد
گوجه فرنگي/ 5 عدد
پياز/ 5 عدد
روغن، نمک، فلفل و ادويه/ بمقدار لازم
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم

طرز تهيه:
 

ابتدا برنج را پاک کرده و شسته و سبزي را خرد و ريز کرده داخل بادمجان و گوجه فرنگي و فلفل را در ظرفي جداگانه خالي کرده، پيازها را در روغن سرخ نموده بادمجان پوست کنده را کمي تفت داده برنج و سبزي و نمک و ادويه و محتواي داخل گوجه فرنگي و بادمجان و فلفل را در ظرفي خالي کرده ايد را با پيازداغ و گوشت چرخ کرده در ظرفي ريخته بهم بزنيد که مخلوط شود سپس با برگ مو و برگ چغندر دلمه ها را پيچيده در هر برگ، نصف قاشق غذاخوري محتوا را بريزيد و در هر فلفل و گوجه و بادمجان بقدر گنجايش بريزيد و در ديگ بچينيد گوشت يا مرغ را که قبلاً آب پز کرده روي دلمه مي گذاريد و آب گوشت را در قابلمه دلمه مي ريزيد بر روي اجاق قرار مي دهيد تا بپزد و در آخر مقداري روغن را داغ نموده هنگام کشيدن روي دلمه بريزيد. دوغ را هم فراموش نفرمائيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image