مواد لازم براي مصرف 6 نفر
شلغم آماده شده/ 6 کلوخ
نخود و عدس/ هر کدام 50 گرم
مغز گردو/ 50 گرم
گوشت گاو با استخوان/ نيم کيلو
روغن/ بمقدار لازم
پياز/ 2 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا بطور جداگانه شلغم و عدس و نخود را در آب سرد به مدت 2 ساعت يا بيشتر خيسانده سپس در يک قابلمه 4 کاسه آب ريخته همراه پيازداغ، شلغم و عدس و نخود خيسيده و گوشت شسته شده را در قابلمه بريزيد. نمک و فلفل و زردچوبه را افزوده و روي اجاق گذاشته تا بپزد. اين غذا از نظر ويتامين و کالري بسيار غني مي باشد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان