مواد لازم براي مصرف 10 نفر
گوشت گوساله بدون استخوان قطعه قطعه شده/ يک کيلو
لپه / 100 گرم
شيره انگور/ يک استکان
رب انار/ نيم استکان
پياز/ 2 عدد
ادويه، حل و دارچين/ يک قاشق مرباخوري
روغن، نمک و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پيازداغ را در يک قابلمه آماده کرده گوشت را با نمک و زردچوبه در پيازداغ تفت داده و 2 کاسه آب مي ريزيد. بجوش که آمد، نيم ساعت قبل از کشيدن غذا، شيره رب انار و ادويه را مخلوط کرده در غذا مي ريزيد، شعله را کم کرده، تا بحال خود جا بيفتد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان