مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت/ نيم کيلو
قارچ/ 1 کيلو
رب گوجه فرنگي/ 2 قاشق
آرد/ 2 قاشق
نمک، فلفل و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را بعد از خرد کردن با پياز سرخ کرده، قارچ را نيز خرد نموده و آرد، نمک، فلفل، زردچوبه و قارچ را در گوشت بريزيد رب گوجه را در يک ليوان آب حل کرده بر روي تمام قسمتهاي گوشت ريخته و کمي آب هم اضافه کنيد و در قابلمه را محکم مي بنديد و با شعله آرام مي گذاريد مانند پلو دم بکشد. اين خورش را که با پلو ميل مي کنيد مي توانيد از قارچ پرورشي استفاده کرد اما قارچ محلي بهتر است زيرا داراي مواد لازمه ي زيادي بدن مي باشد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان