مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت گوسفندي/ نيم کيلو
نخود/ 100 گرم
سبزي مخصوص هالاو: پيازچه، جعفري، برگ چغندر، نعناع خشک/ 2 قاشق غذا خوري
آب غوره/ يک ليوان
بلغور( برويش)/ يا برنج 50 گرم
پياز، سيب زميني و بادمجان/ به اندازه مصرف
نمک، فلفل و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت را پس از شستن در قابلمه گذاشته و 4 کاسه آب را در قابلمه ريخته سپس پياز را خرد و ريزه کرده همراه نخود اضافه مي کنيد مقداري که جوشيد سبزي خرد کرده با نمک و زردچوبه مي ريزيد گوشت که کاملاً پخته شد آبغوره به غذا اضافه مي کنيد در صورت تمايل مي توانيد چند عدد بادمجان و مقداري سيب زميني را نيم ساعت پيش از کشيدن غذا اضافه نمائيد. هنگام کشيدن غذا، نعناع خشک را با کمي روغن سرخ کرده يک قاشق بر روي هر کاسه بريزيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان