جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسكويت ذرت عسلي
-(6 Body) 
بيسكويت ذرت عسلي
Visitor 2674
Category: دنياي فن آوري

مواد مورد نياز:
 

كره: 125 گرم
شير:‌2 قاشق غذاخوري
وانيل: مقداري
آرد ذرت: 50 گرم
ذرت پخته: 50 گرم
آرد سفيد: 200 گرم
زرده تخم مرغ: يك عدد
شكر: نصف پيمانه

شيوه پخت:
 

1- كره را با هم زن بزنيد.
2- پودر شكر و وانيل را به كره افزوده، بزنيد تا مايه يك دستي حاصل شود.
3- زرده تخم مرغ را به مواد اضافه كرده و خوب بزنيد.
4- شير را به مواد فوق اضافه نموده، بزنيد.
5- آرد سفيد و آرد ذرت را مخلوط كرده و الك كنيد. سپس آرام آرام به مواد فوق اضافه نماييد.
6- ذرت پخته را به مواد افزوده، خوب هم بزنيد.
7- مواد را با فاصله به ميزان مساوي روي كاغذ روغني قرار دهيد.
8- سيني را به مدت تقريباً يك ساعت با حرارت 175 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
9- بعد از اتمام زمان تعيين شده، سيني را از فر خارج كرده، روي هر بيسكوييت مقداري عسل بريزيد.
10- مجدداً سيني را به مدت 7 دقيقه با همان حرارت داخل فر قرار دهيد.
11-نهايتاً بيسكوييت ها را به ديس ديگري انتقال دهيد.

منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image