مواد لازم براي 12 عدد:
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 1 عدد درسته و يك عدد زرده
دوغ : 200 ميلي ليتر
بيكينگ پودر: 1 قاشق چايخوري
نمك : به ميزان لازم
آرد : 400 گرم
سيب زميني پخته ي درشت:: 2 عدد
تخم مرغ پخته ي سفت : 2 عدد
پنير موزارلاي رنده كرده: 800 گرم
كنجد تفت داده : 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
روغن ، تخم مرغ ، زرده ي تخم مرغ ، دوغ، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد .آن گاه كم كم آرد را بيفزائيد ، در حدي كه خمير نرم و لطيفي به دست آيد . بعد آن را نيم ساعت استراحت دهيد.
سپس سيب زميني را در يخچال بگذاريد تا كاملا سرد شود. اينك برش هاي بلند و منظمي از سيب زميني ها فراهم سازيد . اكنون تخم مرغ را رنده كنيد. حالا خمير را روي سطح آرد پاشيده ، به ضخامت نيم سانتيمتر باز كنيد. اينك مربع هاي 12 سانتيمتري از خمير ببريد . در هر خمير برشي از سيب زميني قرار دهيد و روي آن قدري تخم مرغ رنده كرده ، پنير و قدري كنجد بپاشيد .حالا از دو طرف خمير ، به اندازه ي نيم سانتيمتر روي مواد قرار دهيد . بعد ان را لول كنيد . اكنون آن را در روغن داغ سرخ كنيد و روي هوله ي كاغذي آشپزخانه ، روغن اضافي اش را بگيريد و ميل نمائيد.
نكته ي خواندني
دوغ نوشيدني لبني مناسبي است كه مي تواند جاي نوشابه را در سبد غذائي ما بگيرد، نوشيدني سالم و مفيدي كه تأمين كننده بخشي از نياز روزانه كلسيم و حاوي ويتامين هاي گروه B است.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44