جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تزئين كيك با ميوه هائي از خمير مارسيپان
-(9 Body) 
تزئين كيك با ميوه هائي از خمير مارسيپان
Visitor 2750
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم جهت تهيه ي كيك هويج براي 10-12 نفر:
آرد : 300گرم
بيكينگ پودر : 2 قاشق چايخوري
دارچين : 1 قاشق چايخوري
روغن مايع : 250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
شكر : 180 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
عسل : يك دوم پيمانه
هويج رنده كرده :400 گرم
گردو برشته و خرد كرده : 100گرم
مارمالاد زردآلو : به ميزان لازم
خمير مارسيپان : 300 گرم
خمير فوندانت : 350 گرم

تزئين كيك با ميوه هائي از خمير مارسيپان

خمير مارسپيان در رنگ هاي دلخواه براي تهيه ي ميوه ها
روش تهيه
آرد ، بيكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كنيد ودر كاسه اي بريزيد .آن گاه روغن مايع ، شكر،تخم مرغ ها و عسل را در كاسه ي ديگري با هم مخلوط كنيد و قدري با همزن برقي بزنيد.سپس اين مايه را با مخلوط ارد بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا مايه صاف يكدستي به دست آيد. حالا هويج و گردو را به مايه بيفزائيد و آن را درون قالب چربكرده اي به قطر 20 و ارتفاع 9 سانتيمتر بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد ، به مدت تقريبي 1 ساعت بپزيد. بعد با خلال چوبي ، كيك را امتحان كنيد و چنانچه چيزي از مايه ي كيك به خلال چوبي نچسبيد ،آن را از فر بيرون بياوريد.
حالا كيك را روي پنجره ي سيمي بگذاريد و پس از 15 دقيقه،ان را از قالب خارج نمائيد . صبر كنيد كيك كاملا خنك شود .بعد رو و اطراف آن مارمالاد زردآلو بماليد .خمير پارسيپان را روي سطحي كه پودر قند پاشيده ايد،با وردنه باز كنيد و روي كيك بيندازيد ، به گونه اي كه خمير مارسيپان را رو و اطراف كيك را كاملا بپوشانيد.آن گاه روي خمير ، مارمالاد زردآلو بماليد. سپس خميرفوندانت را روي سطح پودر قندپاشي شده ، به ضخامت تقريبي 2 ميليمتر باز كنيد و روي كيك پهن نمائيد.اضافي هاي اطراف خمير را بگيريد و آن را صاف و مرتب سازيد.اينك با خميرهاي رنگي مارسيپان ؛ ميوه هائي همچون زردآلو ، هلو،گلابي ،سيب ،ليمو و پرتقال ،بسازيد و از خميرسبزرنگ ،برگ هائي در اندازه هاي مختلف فراهم كنيد .حالا ميوه ها و برگ ها را در كيك بچينيد تا كيك شکل زيبائي پيدا كند. سپس آن را براي پذيرائي روي صفحه ي پوشيده از خمير فوندانت ، يا روي ديس زيبائي بگذاريد.
يادآوري : قبل از استفاده از مارمالاد زردآلو ،آن را گرم كنيد و از صافي عبور دهيد تا صاف و يكدست شود.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image