موادلازم براي 35 برش :
شكلات شيري آبكرده : 300 گرم
كره ي ذوب كرده : 20 گرم
ويفر : حدود 50 عدد يا دو ورق نان ميكادو به اندازه 20×30 سانتيمتر
كره ي اضافي : 20 گرم
شير عسلي : 180 ميلي ليتر
عسل يا شربت غليظ : يك و يك دوم قاشق سوپخوري
كره ي بادام زميني : 20 گرم
روش تهيه
قالبي به اندازه ي 20×30 سانتيمتر را چرب كنيد و با كاغذ روغني بپوشانيد؛ به طوري كه از هر طرف 5 سانتمتر بالاترباشد .شكلات و كره را در كاسه اي بريزيد و به روش بن ماري آب كنيد.آن گاه نيمي از ان را در قالب بريزيد و نصف ويفرها را روي شكلات ،در كف قالب بچينيد و به مدت 10 دقيقه در يخچال قرار دهيد.حالا كره ي اضافي ،شير عسلي و عسل را در ظرف مناسب بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مايه ،بجوشد . سپس كره بادام زميني را بيفزائيد .بعد از روي حرارت برداريد ، و روي ويفرها بريزيد و رويش را با پالت صاف كنيد.حالا باقيمانده ي ويفرها را روي مايه بچينيد و باقيمانده ي شكلات را روي ويفرها بريزيد .اكنون قالب را به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. هنگام مصرف ،شيريني را با چاقوي تيز و داغ ببريد و در ظرف زيبائي بچينيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44