جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني آلماني
-(12 Body) 
شيريني آلماني
Visitor 2785
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 40 عدد:
آرد : 375 گرم
پودر شكر : 125 گرم
روغن جامد : 225 گرم
تخم مرغ ريز : 2 عدد
شير خشك : يك و يك دوم قاشق سوپخوري
وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري
شير : يك قاشق سوپخوري
مارمالاد توت فرنگي يا زردآلو: به مقدار لازم
شربت ساده يا عسل رقيق : به مقدار لازم
پودر نارگيل و پودر پسته براي تزيين: به مقدار لازم

شيريني آلماني

روش تهيه
فر(تاون)را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد و سيني فر(تاون)را با كاغذ روغني بپوشانيد.بعد آرد ،پودرشكر و روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و بادست ورز دهيد تا صاف و يكدست شود.آن گاه تخم مرغ ها ، شير خشك ، وانيل و شير را در كاسه اي بريزيد و با مفتول دستي بزنيد .حالا اين مايه را مخلوط آرد بيفزائيد و فقط در حد مخلوط شدن ،هم بزنيد.سپس خمير را در كيسه ي نايلوني ، به مدت 24 ساعت در يخچال نگه داريد.اكنون خمير را روي سطح آردپاشي شده با وردنه باز كنيد و دوتا دوتا به اشكال دلخواه قالب بزنيد و با فاصله ، در سيني بچينيد.سپس سيني را به مدت 20 دقيقه در فر (تاون)بگذاريد تاشيريني بپزد .شيريني را پس از آنكه از فر بيرون آورديد و خنك شد ،بين هر دو عدد قدري مارمالاد بماليد و به هم بچسبانيد .اينك روي شيريني ،شربت بماليد و پودر نارگيل و يا پسته بپاشيد.
يادآوري : خمير را زياد ورز ندهيد زيرا به روغن مي افتد و شيريني كيفيت خود را از دست مي دهد.
نكته ي خواندني
توت فرنگي سرشار از ويتامين هاي گروه B و C مي باشد .همچنين اين ميوه ي خوش طعم تابستاني ،مقدار زيادي پتاسيم دارد و مصرف آن به طراوت و شادابي پوست كمك مي كند.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image