جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارتلت پنير و انگور
-(2 Body) 
تارتلت پنير و انگور
Visitor 2748
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 نفر:
آرد : 200 گرم
كره سرد و خرد كرده : 150 گرم
زرده ي تخم مرغ : 2 عدد
شكر : يك قاشق سوپخوري
آب سرد يخچالي :1 قاشق سوپخوري

تارتلت پنير و انگور

مواد لازم براي تهيه ي كرم:
پنير خامه اي : 225 گرم
خامه ي فرم گرفته: 150 گرم
وانيلين : يك چهارم قاشق چايخوري
پودر شكر : 2 قاشق سوپخوري
انگور نيمه كرده و هسته گرفته: 200 گرم
مارمالاد زردآلو :4 قاشق سوپخوري
آب :يك قاشق سوپخوري
روش تهيه
آرد را در كاسه ي مناسبي الك كنيد و كره را به آن بيفزائيد.آن گاه كره را با آرد مخلوط كنيد.زرده هاي تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد و به مواد قبلي بيفزائيد.حالا آب سرد را اضافه كنيد تا مواد ، به شكل خمير درآيد.خمير را درون كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد .6 عدد قالب تارتلت به قطر 10 سانتيمتر را چرب كنيد و خمير را درون قالب هاي پهن كنيد.روي آن ها را با كاغذ بپوشانيد و قدري حبوبات بريزيد . قالب ها را درون سيني بچينيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد سپس حبوبات و كاغذ را از روي تارتلت برداريد و 5 دقيقه ي ديگر در فر (تاون) بپزيد.اكنون صبر كنيد تا تارتلت ها خنك شوند بعد كرم را درون آن ها بريزيد و با انگور بپوشانيد.حالا مارمالاد زردآلو را با آب مخلوط كنيد و كمي گرم نمائيد.سپس از صافي عبور دهيد و روي انگورها بريزيد.
روش تهيه ي كرم :
پنير خامه اي،خامه،وانيلين و پودر شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image