جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت هلو
-(3 Body) 
تارت هلو
Visitor 2918
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8 نفر :
آرد : 175 گرم
كره ي سرد خرد كرده : 120 گرم
نمك : 1پينچ
شكر : 30 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
مواد لازم مياني :
هلوي كمپوت كرده :6 عدد درسته
دارچين آسياب كرده : يك دوم قاشق چايخوري
مارمالاد زردآلو : 3 قاشق سوپخوري
آب كمپوت هلو : يك چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)

تارت هلو

روش تهيه :
آرد را در كاسه اي الك كنيد ، كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان ، با آرد مخلوط سازيد .آن گاه نمك ، شكر و تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد .بعد خمير رادر كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه ، در يخچال نگه داريد . سپس خمير را روي سطح آردپاشي شده ، با وردنه باز كنيد تا قطرش 35 سانتيمتر شود. بعد خمير را از اطراف به طرف داخل جمع كنيد تا قطرش به 25 سانتيمتر كاهش يابد. حالا لبه ي خمير را با دست مرتب كنيد و آن را روي كاغذ روغني درون سيني منتقل سازيد .اكنون اطراف خمير را به شكل گل هفت پر شكل دهيد و ان را به مدت 20 دقيقه ، در يخچالي بگذاريد . آن گاه خمير را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد . سپس آن را روي پنجره ي سيمي قرار دهيد تا كاملا خنك شود. اكنون تارت را با مواد مياني پر كنيد و 8 نيمه هلوي باقيمانده را ، به شكل زيبائي روي آن بچينيد . حالا باقيمانده مارمالاد زردآلو را روي هلو بماليد و تارت را به مدت 3 ساعت ، در يخچال نگه داريد تا آماده ي مصرف شود.اينك تارت هلو رابراي پذيرائي ، در ظرف زيبائي بگذاريد.
روش تهيه ي مواد مياني :
هلوها را از وسط نصف كنيد و 8 عدد از انها را كنار بگذاريد . آن گاه 4 نصفه ي باقيمانده از هلوها را كاملا خرد كنيد ودر ظرف مناسبي بريزيد . دارچين ، يك قاشق سوپخوري از مارمالاد و آب كمپوت را به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد تا مخلوط بجوشد و كمي غليظ شود. حالا ظرف را از روي اجاق برداريد و پس از خنك شدن مصرف كنيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image