جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نانچاي كره اي
-(11 Body) 
نانچاي كره اي
Visitor 2709
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي يك لوف:
پودر مايه خمير : 2 قاشق چايخوري
شكر : 2 قاشق چايخوري
آب ولرم : 250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
آرد : 450 گرم
نمك : 1 قاشق چايخوري
كره ي نرم شده : 135 گرم
مواد لازم رويه :
شكر : 30 گرم
دارچين : 1 قاشق سوپخوري
روغن مايع : به ميزان لازم

نانچاي كره اي

روش تهيه :
مايه خمير،شكرو يك چهارم پيمانه از آب ولرم را در كاسه ي كوچكي بريزيد و با هم مخلوط كنيد ،روي آن را بپوشانيد ودر جاي گرم قرار دهيد تا مايه خمير فعال شود. آن گاه آرد و نمك را در كاسه ي ديگري بريزيد و در مركزش حفره اي ايجاد كنيد ، سپس 35 گرم از كره ، باقيمانده ي آب و مايه خمير فعال شده را به آرد بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط سازيد تا خميري به دست آيد . حالا خمير را روي سطح آرد پاشي شده ، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسه ي چربكرده اي بگذاريد ، روي آن را بپوشانيد ودر حدود 1 ساعت استراحت دهيد . اكنون خمير را با وردنه ، روي سطح آردپاشي شده ، به اندازه 20×30 سانتيمتر باز كنيد، باقيمانده ي كره را روي دو سوم از خمير بماليد و خمير را چهارلا تا كنيد و وردنه بكشيد . سپس زير و روي خمير آرد بپاشيد تا به ميز نچسبد .3 بار عمل تا زدن خمير را پشت سر هم تكرار نمائيد. حالا خمير را به اندازه ي 20×30 سانتيمتر باز كنيد و در سيني چربكرده اي به اندازه ي خمير پهن كنيد . دوباره روي خمير را بپوشانيد و صبر كنيد تا حجمش دو برابر شود و قالب را پر كنيد.
اكنون روي خمير روغن مايع بماليد ، شكر و دارچين بپاشيد و با چاقوي تيز برش هاي كم عمق منظمي به شكل لوزي روي آن ايجاد كنيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد ، به بمدت تقريبي 30 دقيقه قرار دهيد تا نان بپزد طلائي رنگ شود.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image