مواد لازم براي 8-10 نفر
مواد لازم براي داخل اِگ رول:
پياز خرد كرده : 1 عدد
سير خرد كرده : 3 حبه
موسير خسيانده وخرد كرده : 4 عدد
پيازچه خرد كرده :150 گرم
كلم برگ سفيد خرد كرده : 200 گرم
فيله ي مرغ : 250 گرم
جوانه ماش : 300 گرم
نمك و فلفل و نمك چيني : از هر كدام يك قاشق چايخوري
زنجفيل آسياب كرده :1 قاشق سوپخوري
سويا سس ، سركه ي بالزاميك وروغن كنجد: از هر كدام يك قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه خمير :
آرد :800 گرم
تخم مرغ :3 عدد
روغن مايع :يك دوم پيمانه
نمك 1 قاشق چايخوري
آب : حدود 2 پيمانه
روش تهيه :
آرد ، تخم مرغ ها ، روغن مايع و نمك را در كاسه اي بريزيد و به تدريج آب بيفزائيد تا خميري حاصل شود كه موقع ورز دادن به دست نچسبد.خمير تهيه شده را ، با وردنه مانند لواش پهن و نازك كنيد.بعد خمير را به اندازه ي 5×14 سانتيمتر به صورت مستطيل برش بزنيد . سپس مايه ي مياني را وسط خمير بگذاريد و لبه هاي خمير را با تخم مرغ زده شده مرطوب كنيد و ببنديد .حالا اِگ رول را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه با سس گوجه فرنگي ميل نمائيد.
براي تهيه ي مواد مياني ، روغن رادر ظرف بريزيد و روي اجاق بگذاريد .حالا پياز ،سير ، موسير،پيازچه،كلم برگ سفيد ،فيله مرغ ساطوري شده و جوانه ي ماش را در آن تفت دهيد .درحين تفت دادن ،نمك ،فلفل ،نمك چيني ،پودر زنجفيل،سويا سس، سركه ي بالزاميك و روغن كنجد را اضافه كنيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44