مواد لازم براي 4 نفر:
سينه ي مرغ : 2 عدد
روغن زيتون با مايع : 4 قاشق سوپخوري
پياز خرد كرده : 1 عدد
سير له كرده : 4 حبه
سركه يا آبليمو : 1 قاشق سوپخوري
سويا سس : 2 قاشق چايخوري
فلفل قرمز : يك چهارم قاشق چايخوري
نمك : به ميزان لازم
كره : 30 گرم
پوره ي گوجه فرنگي : 3 عدد
فلفل كبابي خرد كرده : 2 عدد
چوب دارچين : 2 تكه
رازيانه : يك دوم قاشق چايخوري
برگ بو : 2 عدد
روش تهيه
سينه مرغ را با مقداري روغن زيتون،پياز ،نيمي از سير،سركه ،سويا سس،فلفل قرمز و نمك ،آغشته كنيد تا مزه دار شود.در تابه ي مناسبي،كره،باقيمانده ي سير،گوجه فرنگي ، فلفل،دارچين،رازيانه و برگ بو را بريزيد ، روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا آب آن كشيده شود.اكنون در سيني فر (تاون) ، كاغذ آلومينيوم قرار دهيد ،سينه ي مرغ را رويش بگذاريد و مواد را در زير پوست ان بگنجانيد .حالا اطراف كاغذ آلومينيوم را جمع كنيد.فر(تاون)را با دماي 180 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد و سينه ي مرغ را به مدت تقريبي يك ساعت در آن بپزيد .اينك كاغذ را باز نمائيد و صبر كنيد تا مرغ ، برشته شود.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44