جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
‌ غذاهاي چند دقيقه اي
-(11 Body) 
‌ غذاهاي چند دقيقه اي
Visitor 2807
Category: دنياي فن آوري

ميگو با شير
 

يك عدد پياز خرد شده و يك حبه سير له شده را داخل روغن سرخ كنيد.
مقداري ادويه و آبليمو به آن اضافه كنيد.
يك كيلوگرم ميگو را داخل مواد فوق افزوده و تفت دهيد.
يك سوم ليوان شير را به مواد اضافه كنيد. بعد از گرم شدن شير، حرارت را خاموش كنيد.

بوراني اسفناج
 

- اسفناج را بخار پز كنيد.
- آن را بكوبيد.
- ماست را با اسفناج پخته و نمك، خوب مخلوط كرده و ميل نماييد.

كوفته فوري
 

- يك عدد پياز سرخ شده، يك پيمانه،‌برنج پخته، 150 گرم گوشت چرخ كرده،‌3 قاشق غذاخوري سبزي جات معطر خرد شده، يك عدد تخم مرغ، مقداري نمك و ادويه را با هم مخلوط كرده و خوب بزنيد.
- از مواد گلوله هاي متوسط درست كنيد.
- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- كوفته را داخل آن بچينيد.
- مقداري رب گوجه فرنگي، دارچين و ادويه را به دو ليوان آب افزوده و خوب مخلوط كنيد.
- بعد بر روي كوفته ها بريزيد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا كوفته ها بپزد.

پوره فوري
 

1- سيب زميني و تخم مرغ ها را آب پز كرده، پوست كنده و رنده كنيد.
2- رنده سيب زميني و تخم مرغ ها را با مقداري سس مايونز و نمك مخلوط نماييد.
3- مواد را داخل ظرف مناسب ريخته و به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد. سپس آن را ميل كنيد.

سوپ گوجه فرنگي
 

- سير و پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- مرغ،هويج خرد شده، سيب زميني خرد شده، 2 عدد گوجه فرنگي خرد شده، يك قاشق چاي خوري رب گوجه فرنگي، مقداري نمك و ادويه را به مخلوط سير و پياز افزوده و يك ليتر آب روي آن بريزيد.
- بعد ازجوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا مواد پخته و سوپ غليظ شود.

ترشي قارچ
 

1- گل كلم را شسته و خرد كنيد.
2- فلفل ها را خرد كنيد.
3- قارچ هاي ريزي را انتخاب كنيد.
4- گل كلم،فلفل، قارچ، سركه و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد.
5- ظرف محتوي مواد را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد.

سوپ قارچ
 

- قارچ ها را داخل روغن خيلي كم تفت دهيد.
- يك ليتر آب مرغ به قارچ اضافه كنيد.
- بعد از جوش آمدن آب، رب گوجه فرنگي، مقداري نمك و ادويه، گوجه فرنگي رنده شده را به آن اضافه كنيد.
- حرارت را كم كنيد تا سوپ كاملا غليظ شود.

سالاد قارچ با نعناع
 

1- قارچ را فوري با آب سرد بشوييد.
2- قارچ ها را خشك كنيد. سپس آن را ورقه ورقه كنيد.
3- روي قارچ ها آبليمو بريزيد.
4- خامه را به قارچ اضافه كنيد.
5- نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.
6- مواد را داخل ظرف ريخته، نعناي خرد شده روي مواد بپاشيد.

املت سيب زميني
 

- سيب زميني رابه صورت خلالي خرد كنيد.
- سيب زميني ها را داخل روغن سرخ كنيد.
- تخم مرغ ها را روي سيب زميني ها بشكنيد.
- مقداري نمك وادويه روي آن بپاشيد.
- بعد از اين كه تخم مرغ بست، حرارت را خاموش كنيد.

خرماي مغز گردو
 

- هسته خرماها را خارج كنيد.
- مغز گردوها را داخل خرماها قرار دهيد.
- روي خرماهاپودر نارگيل بپاشيد.
- اين خرماها را مي توانيد با نان و پنير و سبزي ميل كنيد.

برشتوك مرغ
 

- چند برش مرغ را به آرد آغشته كنيد.
- تكه هاي مرغ آغشته به آرد را داخل تخم مرغ زده شده بغلطانيد. سپس به برشتوك ذرت آغشته نماييد.
- روغن را داغ كنيد.
- تكه هاي مرغ را داخل روغن سرخ كنيد تا تردو طلايي رنگ شود.

دسر ميوه جات
 

- يك عدد سيب را رنده كنيد.
- يك عدد موز را رنده كنيد.
- ميوه هاي رنده شده را با يك قاشق خامه، يك قاشق عسل و مقداري پودر گردو داخل مخلوط كن ريخته و يك دست كنيد. نهايتا داخل ظرف مناسب ريخته، روي آن پودر شكلات پاشيده و ميل كنيد.

كاناپه سيب زميني
 

- يك عدد سيب زميني را پوست كنده و به صورت حلقه اي برش برش بزنيد.
- حلقه هاي سيب زميني را بخار پز كنيد.
- مقداري سبزي جات به دلخواه با هم مخلوط كرده، روي حلقه هاي سيب زميني قرار دهيد.
- نهايتاً مقداري ماست ترش روي سبزي جات بريزيد.

خورش بادمجان
 

- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- گوشت خرد شده را به پياز افزوده و تفت دهيد.
- رب گوجه فرنگي، ادويه و نمك را به آن افزوده، يك ليتر آب روي مواد ريخته و بعد از جوش آمدن آب حرارت را كم كنيد.
- بعد از اينكه گوشت پخت بادمجان هاي تفت داده شده را به خورش افزوده، بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.
- مقداري آب ليمو به خورش بزنيد و ميل كنيد.

املت بادمجان
 

- بادمجان ها را پوست كنده، به مدت 30 دقيقه داخل آب و مقداري نمك خيس كنيد. سپس آن را داخل آب كش بريزيد.
- بادمجان ها را داخل روغن سرخ كنيد.
- پياز را خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
- رب گوجه فرنگي و ادويه رابه پياز افزوده و تفت دهيد.
- گوجه فرنگي هاي حلقه شده را روي پياز بچينيد.
- بادمجان ها را روي گوجه فرنگي ها بچينيد.
-مقداري آب اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد تا غليظ شود. نهايتاً چند تخم مرغ روي بادمجان ها بشكنيد.

ترشي كلم قرمز
 

- كلم را به صورت رشته اي خرد كنيد.
- كلم را خوب شسته و داخل آبكش بريزيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
- كلم خرد شده را با سركه داخل قابلمه بريزيد.
- حرارت را روشن كنيد. و اجازه دهيد كلم چند جوش بزند.
- حرارت را خاموش كرده، بعد از اين كه خنك شد آن را داخل ظرف مناسب ريخته، داخل يخچال نگهداري كنيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image