مواد لازم:
پودر نارگيل : 200 گرم
شکر : 400 گرم
روغن مايع : 30 ميلي ليتر
آبليمو : 10 ميلي ليتر
سفيده تخم مرغ : 8 عدد
بکينگ پودر : 5 گرم
روش تهيه:
پودر نارگيل، شکر، سفيده تخم مرغ و روغن مايع را با هم مخلوط کرده و روي شعله کم گذاشته کم کم هم بزنيد تا کاملاً داغ شود. بعد آبليمو و بکينگ پودر را اضافه کنيد و چند دقيقه ديگر هم بزنيد. بعد از روي شعله گاز برداشته داخل يک ظرف ديگر بريزيد تا خنک شود. سپس آن را با کمک قيف پارچه اي با ماسوره ريز روي کاغذ روغني ريخته و روي آن خلال پسته بپاشيد و در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار دهيد تا کمي روي آن طلايي شود.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55