جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ شکم پر
-(6 Body) 
مرغ شکم پر
Visitor 2860
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
مرغ کامل : يک عدد (1700 گرم)
سير تازه : 5 حبه
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
گشنيز و شنبليله : 500 گرم
تمبر هندي : 2 قاشق غذاخوري
زرشک شيرين شده : 1 قاشق غذاخوري
مغز گردوي خرد شده : 100 گرم
آلو بخارا : 200 گرم
کره : 50 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه : به ميزان لازم
زعفران آبگرفته : 1 قاشق غذاخوري
پياز داغ : 2 قاشق غذاخوري
سير کوبيده : 3 حبه

مرغ شکم پر

روش تهيه :
تمبر هندي را در دو ليوان آب جوش حل کرده و روي حرارت به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم، سپس در صافي ريخته و عصاره آن را جدا مي کنيم. گوشت چرخ کرده را با يک پياز متوسط رنده شده و مقداري نمک و فلفل مخلوط کرده و از مواد کوفته ريزه درست مي کنيم و با مقداري روغن تفت مي دهيم. مقداري روغن در ظرف ريخته و گشنيز و شنبليله خرد شده را در آن تفت مي دهيم؛ سپس سيرها را به صورت نگيني خرد و به سبزي اضافه مي کنيم. بعد از چند دور تفت دادن مواد عصاره تمبر هندي را اضافه مي کنيم. آب آن که کشيده شد کوفته ريزه ها، آلوي خيس خورده، گردوي خرد شده و زرشک را به مواد ترکيب کرده و داخل شکم مرغ مي ريزيم و شکم مرغ را با نخ مي دوزيم (دقت کنيد آن را به حالت بخيه مرتب بدوزيد و گره کور نزنيد، زيرا موقع سرو کردن و کشيدن نخ، مرغ پاره مي شود. روي پوست مرغ را با مقداري زعفران، آبليمو و کره مي ماليم. کف سيني فر را کمي چرب نموده چند حلقه پياز و فلفل دلمه اي چيده و مرغ را روي آن مي گذاريم و روي آنرا فويل مي کشيم و در طبقه وسط فر به مدت 40 دقيقه با 375 درجه فارنهايت قرار مي دهيم. پس از اين مدت فويل را برداشته رب گوجه فرنگي را با مقداري روغن و آب مخلوط مي کنيم و روي مرغ مي ريزيم و 15 دقيقه ديگر در فر قرار مي دهيم تا کاملا طلايي شود.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image