مواد لازم
قارچ ورقه اي : 100 گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
سيب زميني آب پز : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
پياز ريز خرد شده : 1 عدد
فلفل دلمه اي سبز، زرد، قرمز ريز هر کدام نصف يک عدد
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي و ذرت : 2 قاشق سوپخوري
پيازچه ريزخرد شده : 3 ساقه
روغن مايع : يک دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
فيله گوجه فرنگي : 2 عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
پنير گودا : 100 گرم
روش تهيه
قارچ ها را مقداري کره و آبليمو روي حرارت تند قرار دهيد تا کمي نرم شود. آب قارچ که کشيده شد، مقداري نمک و فلفل به آن اضافه نموده، شعله را خاموش کنيد. سيب زميني را پوست گرفته و ريز خرد کرده و با مقداري روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و با چنگال کاملا مخلوط کنيد. سپس پياز و فلفل دلمه اي را نيز اضافه نموده زعفران دم کرده را نيز به ترکيبات اضافه کنيد. سيب زميني، نخود فرنگي و ذرت، پيازچه و قارچ ها را نيز بريزيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله تابه را روي حرارت قرار داده کره و روغن را در آن بريزد تا داغ شود؛ سپس مخلوط آماده شده را در تابه بريزيد و روي مواد فيله گوجه فرنگي قرار داده و جعفري بپاشيد. درب ظرف را گذاشته و حرارت را ملايم کنيد تا تخم مرغ ها بسته شود و سپس پنير را روي آن پاشيده و درب آن را بگذاريد تا پنير آب شود.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55