جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت اسپانيايي
-(2 Body) 
املت اسپانيايي
Visitor 2794
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم
قارچ ورقه اي : 100 گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
سيب زميني آب پز : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
پياز ريز خرد شده : 1 عدد
فلفل دلمه اي سبز، زرد، قرمز ريز هر کدام نصف يک عدد
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي و ذرت : 2 قاشق سوپخوري
پيازچه ريزخرد شده : 3 ساقه
روغن مايع : يک دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
فيله گوجه فرنگي : 2 عدد
جعفري خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
پنير گودا : 100 گرم

 املت اسپانيايي

روش تهيه
قارچ ها را مقداري کره و آبليمو روي حرارت تند قرار دهيد تا کمي نرم شود. آب قارچ که کشيده شد، مقداري نمک و فلفل به آن اضافه نموده، شعله را خاموش کنيد. سيب زميني را پوست گرفته و ريز خرد کرده و با مقداري روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و با چنگال کاملا مخلوط کنيد. سپس پياز و فلفل دلمه اي را نيز اضافه نموده زعفران دم کرده را نيز به ترکيبات اضافه کنيد. سيب زميني، نخود فرنگي و ذرت، پيازچه و قارچ ها را نيز بريزيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله تابه را روي حرارت قرار داده کره و روغن را در آن بريزد تا داغ شود؛ سپس مخلوط آماده شده را در تابه بريزيد و روي مواد فيله گوجه فرنگي قرار داده و جعفري بپاشيد. درب ظرف را گذاشته و حرارت را ملايم کنيد تا تخم مرغ ها بسته شود و سپس پنير را روي آن پاشيده و درب آن را بگذاريد تا پنير آب شود.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image