جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت گوشت با خمير
-(5 Body) 
رولت گوشت با خمير
Visitor 2559
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پنير ماتزارلا : 50 گرم
فلفل دلمه اي : 1 عدد
پياز داغ : 2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
سس قرمز : 2قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، ادويه : به ميزان لازم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
شير : 100ميلي ليتر
روغن مايع : 3 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر : 1 قاشق غذاخوري
نمک براي خمير : 1 قاشق چايخوري
آرد : به ميزان لازم (حدودا 2 پيمانه)
کنجد : براي تزيين

رولت گوشت با خمير

روش تهيه مواد گوشتي:
پياز داغ را با مقداري روغن و ادويه جات در ظرفي مناسب کمي تفت مي دهيد؛ سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آب گوشت کشيده شود. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را نيز اضافه کنيد و پس از کمي تفت دادن، شعله را خاموش کنيد.
روش تهيه خمير:
دو عدد زرده تخم مرغ را با يک قاشق چايخوري نمک، روغن مايع و شير در ظرفي بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا يکدست شود؛ سپس ترکيب آرد سفيد و بکينگ پودر را پس از الک کردن کم کم به آن اضافه کنيد تا خمير يکدستي به دست بيايد. بعد روي ظرف يک حوله قرار داده و خمير را نيم ساعت استراحت دهيد. پس از اين مدت سطح ميز را آرد بپاشيد و خمير را با وردنه باز کنيد (ضخامت خمير نيم سانتي متر). روي سطح خمير را با برس کمي سس قرمز ماليده و جعفري خرد شده بپاشيد و گوشت چرخ کرده و بعد پنير ماتزارلا (پيتزا) را روي جعفري ها بريزيد و با دقت خمير را رول کنيد. سپس يک عدد زرده تخم مرغ را روي سطح رولت ماليده و دانه هاي کنجد را روي آن بپاشيد و در سيني فر به مدت 30 دقيقه و در طبقه وسط فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image