مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پنير ماتزارلا : 50 گرم
فلفل دلمه اي : 1 عدد
پياز داغ : 2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
سس قرمز : 2قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، ادويه : به ميزان لازم
زرده تخم مرغ : 3 عدد
شير : 100ميلي ليتر
روغن مايع : 3 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر : 1 قاشق غذاخوري
نمک براي خمير : 1 قاشق چايخوري
آرد : به ميزان لازم (حدودا 2 پيمانه)
کنجد : براي تزيين
روش تهيه مواد گوشتي:
پياز داغ را با مقداري روغن و ادويه جات در ظرفي مناسب کمي تفت مي دهيد؛ سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آب گوشت کشيده شود. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را نيز اضافه کنيد و پس از کمي تفت دادن، شعله را خاموش کنيد.
روش تهيه خمير:
دو عدد زرده تخم مرغ را با يک قاشق چايخوري نمک، روغن مايع و شير در ظرفي بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا يکدست شود؛ سپس ترکيب آرد سفيد و بکينگ پودر را پس از الک کردن کم کم به آن اضافه کنيد تا خمير يکدستي به دست بيايد. بعد روي ظرف يک حوله قرار داده و خمير را نيم ساعت استراحت دهيد. پس از اين مدت سطح ميز را آرد بپاشيد و خمير را با وردنه باز کنيد (ضخامت خمير نيم سانتي متر). روي سطح خمير را با برس کمي سس قرمز ماليده و جعفري خرد شده بپاشيد و گوشت چرخ کرده و بعد پنير ماتزارلا (پيتزا) را روي جعفري ها بريزيد و با دقت خمير را رول کنيد. سپس يک عدد زرده تخم مرغ را روي سطح رولت ماليده و دانه هاي کنجد را روي آن بپاشيد و در سيني فر به مدت 30 دقيقه و در طبقه وسط فر با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55