جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مينسترونه (ايتاليا)
-(4 Body) 
مينسترونه (ايتاليا)
Visitor 2422
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پاستاي ريز : 1پيمانه
کلم برگ سفيد : 2پيمانه
جعفري خرد شده : 1پيمانه
پياز نگيني خر شده :1 عدد
سيب زميني نگيني خرد شده: 1پيمانه
هويج نگيني خرد شده: 1پيمانه
نخود سبز : 1پيمانه
فيله گوجه فرنگي : 1پيمانه
پنير گروير يا ماتزارلا: 1پيمانه
روغن زيتون : 2 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل : به ميزان دلخواه
عصاره قلم يا استاک گوشت: 1ليتر

 مينسترونه (ايتاليا)

روش تهيه :
پياز را با روغن زيتون کمي تفت داده و عصاره قلم را با نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. بعد تمام تره بار خرد شده را به جز جعفري و نخود سبز، داخل عصاره در حال جوش بريزيد و حدود 30 دقيقه بعد نخود سبز و پاستا را به آن اضافه کنيد. پس از آنکه پاستا نرم شد جعفري را نيز اضافه کرده و شعله را خاموش کنيد. مينسترونه را در ظرف کشيده و روي آن را پنير رنده شده بپاشيد. اين سوپ ايتاليا يا پستوي ريحان خورد شده مي شود، اما شما مي توانيد آن را با آب ليمو ترش تازه ميل کنيد.
روش تهيه پستوي ريحان:
برگ ريحان را با پنير فتا و دانه صنوبر، سير، روغن زيتون، نمک و فلفل داخل مخلوط کن بريزيد و سپس روي نان تست برش خورده قرار دهيد.
منبع: ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image