جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
توک هندي
-(13 Body) 
توک هندي
Visitor 2733
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پنير هندي يا پنير خامه اي : 520 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
کره گياهي : 300 گرم
آرد : 500 گرم
فلفل قرمز : يک قاشق مربا خوري
نمک : يک قاشق مربا خوري
بکينگ پودر : يک قاشق مربا خوري

توک هندي

روش تهيه:
پنير را با ميکسر بزنيد تا کاملا صاف شود. بعد کره را اضافه کنيد و دوباره آن را بزنيد تا يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده و بقيه مواد را با هم مخلوط و به مايه اصلي اضافه کنيد و آنقدر بزنيد تا يکدست شود (اگر خمير شل بود آرد اضافه کنيد). پس از آن با دست خمير را لوله کرده و داخل سيني فر کنار هم بگذاريد و با چاقو به صورت دلخواه برش بزنيد و روي آن با قلم مو تخم مرغ بماليد و مخلوط فلفل و نمک بپاشيد و داخل فر با دماي 180درجه به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image