جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


توک هندي
-(59 Body) 
توک هندي
Visitor 2774
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
پنير هندي يا پنير خامه اي : 520 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
کره گياهي : 300 گرم
آرد : 500 گرم
فلفل قرمز : يک قاشق مربا خوري
نمک : يک قاشق مربا خوري
بکينگ پودر : يک قاشق مربا خوري

توک هندي

روش تهيه:
پنير را با ميکسر بزنيد تا کاملا صاف شود. بعد کره را اضافه کنيد و دوباره آن را بزنيد تا يکدست شود. سپس تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده و بقيه مواد را با هم مخلوط و به مايه اصلي اضافه کنيد و آنقدر بزنيد تا يکدست شود (اگر خمير شل بود آرد اضافه کنيد). پس از آن با دست خمير را لوله کرده و داخل سيني فر کنار هم بگذاريد و با چاقو به صورت دلخواه برش بزنيد و روي آن با قلم مو تخم مرغ بماليد و مخلوط فلفل و نمک بپاشيد و داخل فر با دماي 180درجه به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image