مواد لازم:
آرد : 250 گرم
کره گياهي : 250 گرم
پودر شکر : 250 گرم
تخم مرغ : 6 عدد
روغ مايع : 30 ميلي ليتر
وانيل : 1 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر : 1 قاشق
اسانس پرتقال : 2 قطره
آب ليمو : 2 قاشق
روش تهيه :
فر را قبلا تا 180 درجه گرم کرده و قالب هاي به نام اصفهان را که از قالب کيک يزدي بزرگ تر است، به همراه کاغذ روغني مخصوص آن آماده کنيد. با استفاده از همزن برقي کره گياهي و پودر شکر را بزنيد تا کاملا سفيد شود. سپس تخم مرغ ها را به تدريج اضافه و با مواد ترکيب کنيد. در آخر، بکينگ پودر و آرد را با هم مخلوط و با استفاده از الک به مواد اضافه نماييد تا خمير نسبتا نرم به دست آيد. سپس مواد را داخل قيف ريخته با ماسوره ساده داخل قالب هاي آماده شده بريزيد و به مدت 15 الي 20 دقيقه (تا زماني که طلايي شود) در فر قرار دهيد. بعد از خنک شدن يک دايره کوچک از روي هر کيک برش دهيد (طوري که هر يک از آنها 2 سانتيمتر عمق داشته باشد) و داخل کيک را با آناناس و خامه پر کنيد و بعد دايره اي را که از کيک برش داده بوديد روي آن قرار دهيد و روي آن پودر شکر بريزيد.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55