مواد لازم:
پودر بادام سفيد شده : 300 گرم
پودر شکر : 500 گرم
عسل : 200 گرم
آب : به مقدار لازم
روش تهيه:
بادام سفيد شده و پودر شکر را مخلوط و سپس عسل را به آن اضافه کنيد تا کاملا خمير شود. اگر خمير سفت بود، مقداري آب اضافه کنيد تا به دست نچسبد و اگر شل بود، به آن پودر شکر و يا پودر بادام اضافه نماييد. خمير را به اندازه يک گردوي کوچک چانه گرفته داخل سيني گذاشته و داخل يخچال بگذاريد تا خنک شود. شکلات سفيد را به روش بن ماري آب کرده مقداري روغن به آن اضافه نماييد تا شل شود. خميرها را از يخچال بيرون آورده با شکلات سفيد مخلوط کرده و روي آن را با شکلات سياه تزيين کنيد.
منبع:ماهنامه دنياي زنان شماره 55