قهوه بدون کافئين چگونه توليد ميشود؟
    -(4 Body)
|
قهوه بدون کافئين چگونه توليد ميشود؟
Visitor
369
Category:
دنياي فن آوري
گر چه نوشيدن قهوه ميتواند بسيار مطبوع باشد، برخي از افراد به تاثيرات کافئين موجود در آن حساس هستند يا به دليل بيماري نبايد کافئين مصرف کنند. دانشمندان براي افرادي مزه قهوه را دوست دارند، اما نميتوانند تاثيرات کافئين مانند عصبيشدن را تحمل کنند، راههايي را براي خارج کردن کافئين از دانههاي قهوه ابداع کردهاند.[حقايقي در مورد کافئين] در رايجترين شيوه که "استخراج حلال" نام دارد، دانههاي قهوه بخار داده ميشوند تا رطوبت آنها افزايش داده شود. کافئين حلشده در آب به سطح دانههاي قهوه ميآيد و با استفاده از يک حلال آلي مانند متيلن کلرايد شسته ميشود. اين دانههاي قهوه کافئينزدايي شده سپس خشک ميشوند و به بازار فرستاده ميشوند.
|
|
|