مواد آنتي اکسيدان موجود در انگور چه خاصيتي دارد؟
    -(3 Body)
|
مواد آنتي اکسيدان موجود در انگور چه خاصيتي دارد؟
Visitor
360
Category:
دنياي فن آوري
قرار دادن انگور در سردخانه و يا تاباندن مقدار کمي پرتو فرابنفش به آن قبل از عمليات فرآوري موجب افزايش خواص انگور ميشود. به گفته پژوهشگران اسپانيايي ، انگور ، حاوي مواد آنتي اکسيدان بيشماري است و براي افزايش ميزان اين مواد ، بايد قبل از فرآوري ، آن را در معرض پرتو فرابنفش قرار داد. مواد آنتي اکسيدان در کاهش روند پيري و باقي ماندن طراوت جواني بسيار موثر است، اين مواد همچنين بدن را در برابر ابتلا به سرطان و بيماريهاي قلبي عروقي محافظت ميکند. بررسيها نشان ميدهد که با پرتوتابي به انگور مواد آنتي اکسيدان سه برابر ميشود.
|
|
|