جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسباب‌بازي چيني سمي ‌بود
-(1 Body) 
اسباب‌بازي چيني سمي ‌بود
Visitor 289
Category: دنياي فن آوري
سازمان ناظر بر کنترل کيفيت محصولات در چين اعلام کرد که بررسي‌هاي ابتدايي محققان نشان داده است که اسباب‌بازي مهره‌اي ساخت اين کشور که اخيرا در آمريکا و استراليا حمع‌اوري شد، حاوي مواد سمي است.
به گزارش خبرگزاري رويترز به نقل از خبرگزاري رسمي چين شين‌هوا مقامات مسئول ايمني محصولات در آمريکا اين هفته حدود 4.2 ميليون اسباب بازي مهره‌اي Aqua Dots را به علت دارا بودن مواد غيرمجاز از بازار فراخوانده بودند.
اسپانيا و استراليا که اين اسباب‌بازي با نام Bindeez در ان عرضه مي‌شود، نيز فروش اين بازي محبوب را ممنوع کرده‌اند.
سازمان ناظر بر کيفيت محصولات در چين مي‌گويد اين اسباب‌بازي‌ها که بوسيله يک شرکت استراليايي به بازار عرضه مي‌شوند در کارخانه در شهر جنوبي شنزان در چين توليد مي‌شوند.
چين صادرات اسباب‌بازي Aqua Dots را متوقف و جواز صادراتي سازنده آنها را هم معلق کرده است.
کميسيون ايمني فرآورده‌هاي مصرفي آمريکا اعلام کرده است که اين اسباب‌بازي حاوي ماده شيميايي 14 بوتانديول است که در صورت بلعيده شدن مسموميت‌زا است و باعث بيهوشي مي‌شود.
اين اسباب‌بازي شامل مهره‌هاي کوچک چندرنگي مي‌شود که با چسب پوشيده شده‌اند و پس از ايجاد شکل‌هاي گوناگون يا آنها روي آنها آب افشانده مي‌شود تا به هم ثابت شوند.
دو کودک آمريکايي و سه کودک استراليايي پس از بازي با اين اسباب‌بازي در بيمارستان بستري شده‌اند.

معرفي سايت مرتبط با اين مقاله
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image