جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آموزش شبکه در ويندوز ويستا (قسمت اول)
-(5 Body) 
آموزش شبکه در ويندوز ويستا (قسمت اول)
Visitor 346
Category: دنياي فن آوري
ويندوز ويستا به علت تازه بودن و امکانات جديد و متفاوت با XP باعث شده که کاربران در اينترنت به دنبال مقاله هايي براي آموزش باشند که يکي از پرطرفدارترين آنها که در گوگل زياد جستجو ميشود شبکه در ويندوز ويستا است به همين علت برآن شديم مقاله اي در اين زمينه بنويسيم و در اختيار کاربران قرار دهيم.
در دنياي ارتباطات، شبکه و ارتباطات از اهميت فوق العاده اي برخوردارند. Windows Vista با ارائه گزينه هاي بيشتر و انعطاف پذير تر براي دسترسي به شبکه و مديريت زيرساخت شبکه به شما امکان ميدهد تا در هرزمان و با هر ابزاري به شبکه متصل شويد. Windows Vista نه تنها از استانداردهاي شبکه بهتر پشتيباني ميکند، بلکه از نسل جديد شبکه نيز پشتيباني ميکند و فرقي نميکند از تکنولوژي بي سيم استفاده کنيد يا خير.
اين مقاله بخاطر طولاني بودن ما آنرا به چند چهار قسمت تقسيم کرديم که عبارتند از:
1. آشنايي با شبکه TCP/IP براي Windows Vista
2. نگاشت قابليتها و زير ساخت شبکه
3. آشنايي با شبکه بي سيم براي Windows vista
4. نگاشت فايل ها و زير ساخت شبکه بي سيم

آشنايي با شبکه TCP/IP براي Windows Vista

مولفه هاي شبکه در windows vista به طور گسترده اي مورد استفاده قرار ميگيرند. در اين بخش با تغيير و تحولات اين مولفه ها و طرز استفاده از آنها براي بهره وري بيشتر و زمان انتقال کمتر آشنا خواهيد شد. در اين بخش مي آموزيد:
• نسل جديد مولفه هاي شبکه
• لايه دوگانه و بهبود مديريت IP

آشنايي با نسل جديد لايه TCP/IP

بيشتر شبکه ها، چه از تکنولوژي بي سيم استفاده کنند چه از تکنولوژي سيمي، از TCP/IP بهره ميگيرند. منظور از TCP/IP مجموعه پروتکلي است که متشکل از Transmission Control Protocol (TCP) و (IP) Internet Prptocol است. TCP پروتکلي اتصال گرا است که براي ارتباطات end-to-end طراحي شده است. منظور از IP پروتکل کار با اينترنت است که براي جابه جايي بسته هاي داده در شبکه مورد استفاده قرار ميگيرد. دو نسخه از IP مورد استفاده قرار ميگيرند:
• (IPv4) Ipv4:Ip version 4 نسخه اصلي IP است که امروزه در شبکه ها از جمله در اينترنت مورد استفاده قرار ميگيرد. IPv4 داراي آدرس هاي 32 بيتي است.
• (IPv6) IPv6: Ip version 6 نسخه بعدي IP است که داراي آدرس هاي 128 بيتي است.
هرچند بيشتر کامپيوتر ها فقط IPv4 استفاده ميکنند ، اما IPv6 به تدريج جايگاه خود را يافته و حتي ممکن است در آينده نزديک جايگزين IPv4 شود. چرا؟ IPv4 فقط آدرس هاي منحصر به فرد 2^32 امکان استفاده ميدهد. هرچند آدرس هاي منحصر به فرد 967،294،4 و 296 ممکن است بسيار حجيم به نظر برسند ، اما با در نظر گرفتن ابزارهاي محاسبه متعددي که امروزه در دنياي ارتباطات وجود دارند واقعا اين طور نيست . به همين دليل است که ما به IPv6 نياز داريم که داراي فضاي آدرسي تقريبا نامحدود است و به همين دليل است که کامپيوتر هايي که Windows Vista در آن ها اجرا ميشود به صورت پيش فرض در پيکربندي خود هم از IPv4 و هم از IPv6 استفاده ميکنند.
ضمنا در ويندوز ويستا تغييرات ديگري نيز در هسته مولفه هاي شبکه داده شده است. در ويندوز ويستا پياده سازي جديدي از لايه پرتکول TCP/IP ارائه شده است که با نام لايه نسل جديد TCP/IP شناخته ميشود. اين لايه طراحي جديدي از عملکرد TCP/IP هم براي IPv4 و هم براي IPv6 است. اين ويژگي جديد از موارد زير پشتيباني ميکند:
• بهبود خودکار دريافت در ويندوز: انتقال هاي TCP را براي ميزبان گيرنده داده بهينه سازي ميکند به اين ترتيب که اندازه بافر حافظه براي ذخيره سازي داده ورودي را براساس شرايط جاري شبکه به صورت خودکار مديريت ميکند.
• TCP مرکب (CTCP) : انتقالهاي TCP را براي ميزبان فرستنده بهينه سازي ميکند به اين ترتيب که مقدار داده ارسال شده در يک اتصال را به مقدار چشمگيري افزايش داده و در عين حال ساير اتصالات TCP را بدون تغيير باقي ميگذارد.
• تشخيص دست نيافتني بودن ساير گره ها: مشخص ميکند چه زماني گره هاي مجاور از جمله router ها ديگر دست نيافتني هستند و شرايط را گزارش ميکند.
• آزمايش مجدد پل ارتباطي به صورت خودکار: پل ارتباطي دست نيافتني را دوباره مرتبا مورد آزمايش قرار ميدهد تا قابل دسترس شود.
• تشخيص خودکار Black Hile Router: از قطع اتصالات TCP به دليل مداخله routerها ، قطعات بزرگ TCP، انتقال مجدد يا پيغامهاي خطا جلوگيري ميکند.
• مولفه هاي routing: مانع از ارسال ترافيک ناخواسته بين رابط ميشود. براي اين منظور يک يا چند رابط را با جلسه راه اندازي همراه ميکند که داراي جداول routing خاص خود هستند.
• چاچوب تشخيص شبکه: ساختار قابل بسطي ارائه ميدهد که به کاربران امکان بازيابي و رفع اشکالات اتصالات شبکه را ميدهند.
• آمار گسترده TCP: مشخص ميکند آيا مرکز عملکرد اتصال در برنامه فرستنده ، برنامه گيرنده يا در شبکه قرار دارد.
• محيط ف*ي*ل*ت*ر سازي ويندوز: رابط هاي برنامه نويسي کاربردي (APIها) را براي گسترش ساختار ف*ي*ل*ت*رسازي TCP/IP ارائه ميدهد به صورتي که ميتواند از ويژگي هاي بيشتري پشتيباني کند.
لايه نسل جديد TCP/IP به منظور بهينه سازي توان عملياتي در محيطهايي با اتلاف بالا، از استاندارد Requests For Comments (RfCs) 2582,2883,3517 و 4138 پشتيباني ميکند. اين تغييرات به لايه نسل جديد TCP/IP امکان ميدهند:
• نحوه استفاده از الگوريتم بازيابي سريع TCP را اصلاح کند. الگوريتم جديد توان عملياتي سريع تري را ارائه ميدهد. براي اين منظور زماني که چندين قطعه در پنجره داده گم ميشوند، فرستنده سرعت ارسال را افزايش داده و پيام تاييدي را دريافت ميکند که فقط بخشي از داده با موفقيت دريافت شده است. الگوريتم پيشين فقط در مورد يک بخش گم شده خوب عمل ميکرد، اما زماني که چندين بخش گم شده وجود داشته باشد خوب عمل نميکند.
• استفاده از گزينه Selective Acknowledgement (SACK) را براي TCP بهبود ميبخشد. اين گزينه در حال حاضر به گيرنده امکان ميدهد تا چهار بلوک ناپيوسته داده دريافت شده را مشخص کرده و بسته ها را تکثير کند. حال فرستنده ميتواند تصميم بگيرد چه زماني قطعه اي غير ضروري را ارسال کرده است و رفتار خود را اصلاح کند تا از ارسال قطعات غير ضروري در آينده جلوگيري شود.
• الگوريتم بازيابي اتلاف مبتني بر SACK را براي TCP معرفي ميکند. اين الگوريتم جديد امکان استفاده از اطلاعات SACK را براي بازيابي اتلاف فراهم ميکند، زماني که چندين قطعه در مقصد دريافت نشده باشند، فرستندگان TCP ميتوانند پيامهاي تائيد را دريافت کرده و بازيابي را بسيار سريع تر و موثر تر انجام دهند.
• ضرب العجل مجدد داده (RTO) را براي TCP مشخص ميکند. به اين ترتيب ميتوان افزايش ناگهاني و موقتي در RTOها را اصلاح کرده و مانع از انتقال مجدد قطعات ناخواسته شد.
منبع: www. forum1.free-offline.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image