جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فناوري جديدي که از مرورگر گوگل هم سريع‌تر عمل مي‌کند!
-(1 Body) 
فناوري جديدي که از مرورگر گوگل هم سريع‌تر عمل مي‌کند!
Visitor 193
Category: دنياي فن آوري
امروزه همه توليدکنندگان مرورگرهاي اينترنتي مي‌کوشند با افزايش سرعت اجراي کدهاي JavaScript، گوي سبقت را از رقباي خود بربايند. JavaScript در اصل يک زبان برنامه‌نويسي است که امکان توليد و گسترش انواع ابزارهاي اينترنتي را فراهم مي‌کند. آخرين اتفاقي که در اين حوزه افتاده است، از جانب برنامه نويسان پشت صحنهء مرورگر اپل با نام Safari مي باشد.
به گزارش بخش خبر تراشه از همکاران سيستم، شرکت موزيلا در اوايل ماه جاري ميلادي اعلام کرده بود که موتور JavaScript جديدي را با نام TraceMonkey راه‌اندازي کرده که در مرورگر Firefox 3.1، تا اواخر سال 2008 ميلادي در اختيار کاربران قرار مي‌گيرد. اتفاق مهم ديگر در اين حوزه مربوط به مرورگر تازه‌وارد گوگل با نام Chrome مي‌شود که يکي از وجوه ممتازش موتور V8 JavaScript آن است.
برنامه‌نويسان WebKit که کدهاي متن‌باز آن‌ها در مرورگر Safari اپل و مرورگر Konqueror با رابط کاربريKDE براي سيستم‌هاي مبتني بر لينوکس مورد استفاده قرار مي‌گيرد، موفق به توليد نسخه جديدي از فناوري JavaScript شده‌اند.
اين برنامه جديد Squirrelfish Extreme ناميده مي‌شود و برنامه‌نويسان مرکز WebKit با انتشار مطلبي در وبلاگ رسمي خود اعلام کردند که اين برنامه از نخستين نسخه Squirrelfish که در ماه ژوئن عرضه شد، دو برابر و از نسخه WebKit 3.1 سه برابر سريع‌تر عمل مي‌کند. اين افراد نتايج ياد شده را بر اساس معيار SunSpider سنجيده و اعلام کردند.
اين برنامه‌نويسان اعلام کردند:‌‌ «برنامهSquirrelFish Extreme از تکنيک‌هاي پيشرفته‌تري استفاده مي‌کند و کدهاي بومي سريعي را شامل مي‌شود تا بتواند بهتر و سريع‌تر کدهايJavaScript را اجرا کند».
“چارلز يينگ”(Charles Ying) علاوه بر اين‌، خاطرنشان کرد که آزمايش‌هاي انجام شده بر روي SunSpider نشان داده است که Squirrelfish از فناوري V8 گوگل و Tracemonkey موزيلا روي يک کامپيوتر iMac با توان 4/2 گيگاهرتز سريع‌تر عمل مي‌کند.
منبع:www.imarata.net
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image