جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فرستنده امواج ويدئويي
-(1 Body) 
فرستنده امواج ويدئويي
Visitor 357
Category: دنياي فن آوري
ويدئو سندراين مدار قابليت ارسال همزمان صوت و تصوير را داراست و داراي دو ورودي مجزا براي صدا و تصوير مي باشد. شما مي توانيد خروجي يک دوربين را به اين مدار متصل نموده و بدون نياز به سيم اطلاعات را توسط تلويزيون دريافت نماييد .
اين دستگاه داراي کاربردهاي زيادي است از جمله : اتصال بي سيم دستگاههاي بازي به تلويزيون ، استفاده از يک ويدئو و پخش تصوير در چند تلويزيون ، ارسال تصوير ويدئو يا هر وسيله ديگر به تلويزيون در مکانهايي که امکان استفاده از سيم وجود ندارد. در ادامه مطلب نقشه شماتيک و همچنين برد PCB آن قرار داده شده است.
سيگنال ورودي از طريق جک شماره يک J1 به مدار اعمال مي شود ، اين سيگنال از طريق خازن C1 به ديود کلمپ D1 داده مي شود ، تا سطح dc پالسهاي سينک (همزماني) را ثابت نگهدارد تا باعث کاهش اثر شکفته شدن تصوير شود .
پتانسيومتر R3 جهت تنظيم گين سيگنال ويدئو بکار رفته ، کار اين پتانسيومتر بسيار شبيه ولوم کنتراست (درخشندگي) در تلويزيون است .پتانسيومتر R7 جهت تنظيم سطح سياه سيگنال تصوير بکار رفته که تمامي سطوح سيگنال را به يک اندازه جابجا ميکند در واقع ميزان روشنائي تصوير را مي توان توسط آن تنظيم کرد .
ترانس T1(مخصوص فرکانسهاي راديوئي) به همراه خازن داخلي خودش يک مدار تانک را تشکيل ميدهند که بخشي از اسيلاتور هارتلي به حساب مي آيند ، فرکانس اين اسيلاتور برروي 5.5 مگاهرتز تنظيم شده است.سيگنال صداي ورودي در J2 به بيس Q3 از طريق C2 و R4 کوپل ميشود : سيگنال صدا بر روي حامل فرعي با فرکانسي 5.5 مگاهرتز بالاتر از فرکانس حامل تصوير مدوله مي شود.صداي مدوله شده به صورت FM ، از طريق مقاومت R9 و خازن C5 به قسمت مدولاتور اعمال مي گردند .
از طرفي ترانزيستورهاي Q1 , Q2 براي تقويت سيگنال تصوير و صدا که مدوله شده است در مدار بکار رفته است .Q4 به همراه L4 , C7 , C9 تشکيل يک مدار اسيلاتور کولپيتس را داده اند که اين سيگنال توليد شده جهت مدوله کردن سيگنال صدا و تصوير بکار مي رود.سيگنال خروجي از اسيلاتور توسط Q5 , Q6 تقويت ميشوند.L1 , C12 , C13 تشکيل يک مدار فيلتر پائين گذر و تطبيق امپدانس را مي دهند ؛ مقاومت R12 هم جهت انطباق سيگنال خروجي با هر نوع آنتي بکار رفته که بصورت اختياري مي باشد.

? تنظيم مدار

مدار را به يک تغذيه 12 ولت وصل کنيد ، پتانسيومتر هاي مدار را در وسط قرار دهيد . سپس تلويزيون را روشن کرده و سيگنال خروجي مدار را به ورودي آنتن تلويزيون بدهيد کانال تلويزيون را بر روي يکي از کانالهاي 2 الي 6 قرار دهيد ، توسط يک پيچ گوشتي غير فلزي مقدار L4 را طوري تنظيم کنيد که تصوير تلويزيون سياه شود .
براي تنظيم دقيقتر L4 را طوري تنظيم کنيد که سياهي تصوير ماکزيمم شود . حال خروجي هاي صدا تصوير يک دستگاه ويدئو را به ورودي هاي مدارتان وصل کنيد و آنرا روشن و PLAY کنيد . الان بايستي شما تصوير را بر روي تلويزيون داشته باشيد .
جهت تنظيم بهتر دوباره L4 را تنظيم کنيد . در صورتي که تصوير نيامده بود مدارتان را از لحاظ اتصالات بد بررسي کنيد . سپس R3 را براي بهترين درخشندگي و R7 را هم براي بهترين حالت تصوير تنظيم کنيد . شايد دوباره شما نياز به تنظيم L4 بعد از تغيير R3 , R7 داشته باشيد . نهايتا T1 را با يک پيچ گوشتي غير فلزي براي بهترين صدا و تصوير در يافتي تنظيم کنيد .
منبع:
دايرکتوري جامع مدارات و رباتيک
http://www.articles.ir

/الف
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image