جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دو نکته ي ويندوزي
-(2 Body) 
دو نکته ي ويندوزي
Visitor 341
Category: دنياي فن آوري

مشکل حافظه مجازي Virtual Memory

your system is running low on virtual memory
شايد شما هم گاهي با اين خطا مواجه شده باشيد. با سيستم خود در حال کارکردن هستيد که متوجه ميشويد خيلي کند شده است يا برنامه‌ها و صفحات وب به کندي باز و اجرا ميشود. خطاي فوق نيز بصورت بالوني در صفحه ظاهر ميشود. حافظه مجازي يا Virtual Memory بخشي از حافظه دايمي يا هاردديسک شماست که هنگام اجراي برنامه‌ها درصورتي که حافظه RAM کم باشد مورد استفاده قرار ميگيرد.
در صورت مواجهه با خطاي virtual memory minimum is too low دو راه حل وجود دارد:

راه حل اول: افزايش ميزان حافظه مجازي

جهت اينکار پنجره My Computer را باز کرده از پانل سمت چپ گزينه View system information را کليک کنيد. يا روي آيکون My Computer روي دسکتاپ کليک راست کرده و Properties را انتخاب کنيد.
در پنجره Systems Properties ظاهر شده تب Advanced را انتخاب و در بخش Performance دکمه Settings را کليک کنيد تا پنجره Performance Options ظاهر شود.
در اين پنجره تب Advanced را انتخاب و بخش Virtual memory را پيدا کنيد. دکمه Change را فشار دهيد تا پنجره Virtual Memory ظاهر شود. در اين پنجره ميتوانيد گزينه هاي Initial Size و Maximum size را تغيير دهيد. حداکثر مقدار وارد شده در اين گزينه‌ها 1.5 برابر مقدار رم شما به مگابايت بايد باشد. بعنوان مثال اگر ميزان RAM رايانه شما 768 مگابايت است شما بايد مقدار 1152 را در اين دو جعبه وارد کنيد.
در نهايت دکمه set و OK را فشار داده و رايانه خود را ري‌استارت نماييد.

راه حل دوم: ميزان RAM رايانه خود را افزايش دهيد.

اگر بعد از افزايش حافظه مجازي دوباره با خطاي فوق مواجه شديد بايد که ميزان RAM خود را افزايش دهيد. حداقل حافظه مورد نياز براي ويندوز XP 256 مگابايت و براي ويندوز ويستا 512 مگا بايت است هرچند بهتر است که از يک حافظه 1 گيگابايتي استفاده کنيد

به رايانه بگوييد همه چيز را به خاطر بسپارد؟

يكي از امكانات جالب ويندوز XP كه اكثر كاربران از آن بي اطلاعند، قابليت Hibernate مي باشد. در حالت عادي با خاموش كردن كامپيوتر، تمام برنامه هاي درحال اجرا، فايل هاي برنامه هاي مختلف و ... بسته مي شوند و وقتي كه بار ديگر سيستم را روشن مي كنيم، بايد برنامه ها و فايل هاي مورد نياز را دوباره باز كنيم. حال اينكه اگر سيستم را با قابليت Hibernate خاموش كرده باشيم، اين چنين نيست. فرض كنيد چندين برنامه در حال اجرا داريد و همچنين در حال انجام يك كار گرافيكي با فتوشاپ هستيد، اگر در اين حالت با استفاده از قابليت Hibernate سيستم را خاموش كنيد؛ بار ديگر كه ويندوز بالا مي آيد تك تك برنامه هايي كه قبلا در حال كار با آنها بوده ايد و همچنين آن فايل فتوشاپ (حتي اگر آن را Save نكرده باشيد‌) پيش روي شما مي باشند. براي فعال كردن اين قابليت به ترتيب زير عمل مي كنيم.
ابتدا وارد Control Panel شويد و بر روي Power Options دوبار كليك كنيد، سپس در پنجره Power Options Properties وارد شاخه Hibernate شويد و در كنار عبارت Enable hibernation تيك بزنيد. كار تمام است. بر روي Ok كليك كنيد تا پنجره بسته شود. از اين پس هنگامي كه از منوي Start گزينه Turn Off Computer را براي خاموش كردن سيستم انتخاب مي كنيد، در پنجره باز شده دكمه Shift (روي كيبورد) را فشار دهيد تا عبارت Stand By تبديل به Hibernate شود، سپس بر روي آن كليك كنيد تا سيستم شما خاموش گردد.
در راه اندازي مجدد دستگاه خواهيد ديد كه برنامه‌ها و فايل‌هاي در حال استفاده شما، دست نخورده باقي مانده اند.
منبع:www.persiangold.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image